Kas neid normaalne inime ei peagi suutma vahetada?
Ülemised olid läbi. öeldi ülevaatusel. Ostsin siis uued ja viisin remondimehele. Tunni aja pärast too teatas, et ta ei suuda vanu eemaldada ja tema on võimetu. Kas seal ongi mingi nipp või on see eriti haige sõlm? Isegi mutrit ei olevat saanud lahti keeratud....
Natuke narr oleks sellise tööga Silberautosse ka pöörduda, kus mõnusalt tunde loetakse
Mnjah - sai siis teinekordki tehtud - st. teine pool vahetatud
Seletage nüüd lollile misviisi suvalise võtmekomplektiga+välitingimustes+kiiresti tegelikkuses vahetatakse purunenud püsikas või pooltelg
MahviaDeTyrk kirjutas:Mnjah - sai siis teinekordki tehtud - st. teine pool vahetatud
Seletage nüüd lollile misviisi suvalise võtmekomplektiga+välitingimustes+kiiresti tegelikkuses vahetatakse purunenud püsikas või pooltelg
12 kant korralik padrun on alati jeepi mehel kaasas. Veel on vaja kuvaldagt ja meislit. maksimum töö aeg välitingimusttes 1 h
MahviaDeTyrk kirjutas:Mnjah - sai siis teinekordki tehtud - st. teine pool vahetatud
12 kant korralik padrun on alati jeepi mehel kaasas. Veel on vaja kuvaldagt ja meislit. maksimum töö aeg välitingimusttes 1 h
Täiendan võrrimeest. 12 kant 13 padrun.
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Suvesõidul sai tehtud. Nr. 8 tähikpadrun supportile, Nr.13 tähikpadrun laagrile, Nr.35 laagrimutrile ja ongi kõik. 45 minutit kulus välitingimustes.
Kui kaua aega pole lahti käinud, siis on nii nagu Erko ütles ja nagu ikka USAkaga-miski kuvalda peab haardeulatuses olema!
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Ma juba nüüdseks sain kah aru, et rattalaagrit tuleb näppida - ma lihtsalt ei tulnud selle peale - harjunud rohkem sellise tehnikaga millel sellise asja jaoks rattalaagrit pole vaja puttu
MahviaDeTyrk kirjutas:Ma juba nüüdseks sain kah aru, et rattalaagrit tuleb näppida - ma lihtsalt ei tulnud selle peale - harjunud rohkem sellise tehnikaga millel sellise asja jaoks rattalaagrit pole vaja puttu
Kas sa siis hakkasid poolteleje kättesaamiseks šarniire lahti võtma
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
MahviaDeTyrk kirjutas:Ma juba nüüdseks sain kah aru, et rattalaagrit tuleb näppida - ma lihtsalt ei tulnud selle peale - harjunud rohkem sellise tehnikaga millel sellise asja jaoks rattalaagrit pole vaja puttu
Kas sa siis hakkasid poolteleje kättesaamiseks šarniire lahti võtma