Seletage lollile (rummulukud)

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Tomm
Got ARB and Nitrous?

Seletage lollile (rummulukud)

Postitus Postitas Tomm »

Ühesõnaga - autole (Gaz 69) sai alla kruvitud venkside lülitatavad rummulukud (Hiiu UAZ'i poest hangitud), siis aga hakkas üks tehnikataibulik mehhaanik mulle seletama, et selleks, et need üldse mõtet omaks, peab esmalt esisilla sisse lülitama (90% ajast on ta mul väljas) ning siis need lukud 2x4 (4x4 asemel) asendisse keerama...
Andke lollile nõu (minu enda väga lühike juhe jooksis selle peale igatahes kokku) - kas tõesti välja lülitatud esisilla puhul ei ole neist rummulukkudest kasu?!? :roll:

Tomm@loll.ee
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

esisild sisse ning lukud 4x4 asendisse muidu pole sul neil üldse mõttet
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
Kasutaja avatar
jussike
Got ARB and Nitrous?

Re: Seletage lollile (rummulukud)

Postitus Postitas jussike »

Tomm kirjutas:Ühesõnaga - autole (Gaz 69) sai alla kruvitud venkside lülitatavad rummulukud (Hiiu UAZ'i poest hangitud), siis aga hakkas üks tehnikataibulik mehhaanik mulle seletama, et selleks, et need üldse mõtet omaks, peab esmalt esisilla sisse lülitama (90% ajast on ta mul väljas) ning siis need lukud 2x4 (4x4 asemel) asendisse keerama...
Andke lollile nõu (minu enda väga lühike juhe jooksis selle peale igatahes kokku) - kas tõesti välja lülitatud esisilla puhul ei ole neist rummulukkudest kasu?!? :roll:

Tomm@loll.ee

m6te lihtsalt selles ,etkui kasutad ainult taga vedu keerad rummulukud v4lja .asi selles,et siis ei vea krdaani kaasa ja k6tuse kulu v4iksem.
VolvoV70 Cross CountrY 2001
Toyota HILUX 1998.TD
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Sa ostsid rummulukud, kruvisid need külge ja isegi ei omanud õrnemat aimu, mis nende ülesanne saab olema? :shock:
Arusaadav, et kui ei tea, siis tuleb küsida, aga et enne osta ja siis otstarvet küsida - see on midagi uut. :D
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
Tomm
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tomm »

tarmo kirjutas:Sa ostsid rummulukud, kruvisid need külge ja isegi ei omanud õrnemat aimu, mis nende ülesanne saab olema? :shock:
Arusaadav, et kui ei tea, siis tuleb küsida, aga et enne osta ja siis otstarvet küsida - see on midagi uut. :D
Mul on siiralt hea meel, et sain su ellu midagi uut tuua.

Jussikese kommentaarist asi selge, tänud. Täpselt nii olin ka mina enne asjast aru saanud, lihtsalt ajas segadusse ühe kõrvalise (kelle arvamust ma siiani olen usaldanud) seletus. Nüüd selgus majas.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Tomm kirjutas: Jussikese kommentaarist asi selge, tänud. Täpselt nii olin ka mina enne asjast aru saanud, lihtsalt ajas segadusse ühe kõrvalise (kelle arvamust ma siiani olen usaldanud) seletus. Nüüd selgus majas.
hub ongi üks väga müstiline asi - 9/10 automehhidest ei saa üldse aru milleks need on ja kuidas need töötavad :D
tartuoffroad.ee
5581340
Andrus Michelis
Rock Crawler

Postitus Postitas Andrus Michelis »

Ja 1/10 "automehhidest" arvab, et kui huube keerata siis lähevad kõik diferensiaalid lukku ja auto hüppab nagu konn poriloigust välja.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Kasutaja avatar
jussike
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jussike »

Aga 2 :thumb: :thumb: \10 teeb lulituse alles siis kui on silmini mudas ja lulitamiseks laheb labitat vaja,mida kaasaspole. :roll:
VolvoV70 Cross CountrY 2001
Toyota HILUX 1998.TD
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

jussike kirjutas:Aga 2 :thumb: :thumb: \10 teeb lulituse alles siis kui on silmini mudas ja lulitamiseks laheb labitat vaja,mida kaasaspole. :roll:
Siis nad reeglina ei lülitu ning leitakse pärast, et tegu on "halva dziibiga".
Teine äärmus on see, et alles siis leitakse, et HUB-id on katki või eelmise omaniku poolt seest tühjaks tehtud.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Ja kui tekib vajadus mõnele treialile seletada kuidas ta peab paar jullat treima, et automaathub manualiks convertida :bang: - lihtsam on seale selgeks teha, et kartul on otsas
tartuoffroad.ee
5581340
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”