Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Mis plaanid teil on? Metsa minna suurte ratastega või niisama tänavaconfis? Endal oli ka mõte veidi proovima minna kusagile, aga metsa lõhkuma selle autoga enam kindlasti mitte
Minu teada ei ole kasutajate Melli ega Boxi autod enam eriti originaali lähedased, mõlemil vintsid, 31 " rehvid ja tõste. Samas gaasitrass ei meenuta eriti viru tänavat, seega kui tahad kaasa minna, siis arvesta, et auto võib vatti saada.
[quote="nohik"]Minu teada ei ole kasutajate Melli ega Boxi autod enam eriti originaali lähedased, mõlemil vintsid, 31 " rehvid ja tõste. Samas gaasitrass ei meenuta eriti viru tänavat, seega kui tahad kaasa minna, siis arvesta, et auto võib vatti saada.
Tehtud!
Superlux oli:) Vints ja auto sai ristsed ja tervelt kodus tagasi:)
Muda oli piisavalt ca 4 h läks müttamisele trassi lõpu osas.
Mõni telefoniga tehtud klõps ka.
Mell kirjutas:Kujunes välja tore viie Chero ja ühe endise Samuraiga jalutuskäik.Praegu hea võimalus kuiva jalaga trassi läbida.
Huvitav miks ma üle mõistuse märg olin. Ja koht aias, kus autot sai pestud, jälle mõne sentimeetri jagu kõrgem . Selliseid sõite võiks tihedamini olla.