el.remont Jeep-l

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
wuudy

el.remont Jeep-l

Postitus Postitas wuudy »

Kui mingi el.aparatuur ei funka enam siis kas Jeeb-l ka kuskil mingi kaitsmeplokk on või siis peab näiteks mitte korras jubina üle aia lennutama ja uut hakkama otsima. Ma mõtlen sihukest kaitsmeplokki nagu saksa autodel mis kuskil armaturi all või kapoti all. Tagumine kojamees töötas ja siis ei töötanud siis jälle töötas ja siis andis miski otsad ära!
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Sa kasutusõpetuse hankimise peale pole mõelnud, vaadates su eelnevaid postitusi...
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Krusty
Mudder

Postitus Postitas Krusty »

On kaks plokki, üks kapoti all, teine salongis. Cherokeel on see kõrvalistuja jalgade juures paremal pool. Ma ei tea, mis Jeep sul on.
wuudy

el. system

selle luugi sealt kõrvalistuja armatuuri juures leidsin kunagi aga ei hakanud igaks juhuks näppima sest väga lihtne on asju keerata kuhugi kust pole tagasiteed aga eks pean siis seda luuki mudima ja vaatama mida sealt leida on! Kapotialust jah näppisin kuid ei leidnud midagi huvipakkuvat! Mul on 95 a Jeep Grand Cherokee 5,2i V8
wuudy

---

Kasutusõpetus on kasutatud autode puhul ikka - "katse-eksitus meetodi" praktiseerimine ja seni on sellest ikka abi olnud kuid see mul esimene ameeriklane ja ma olen ikka piisavalt tegija asjade nässu keeramise juures, eriti solvav on seda ise enesele tunnistada! Müüja lubas mingi raamatu kaasa anda aga ilmselt sai tal kunagi kempsu paber otsa ja see raamat kulus marjaks ära nii ,et lubadused lubadused - aga hes kui lubataksegi. See aparaat ka pealinnast ostetud!
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Mida Sa täpselt taga ajad? Grandi kohta vedeleb Haynes riiulis, kui vaja saab näpuga järge ajada.
Mudas alates 2003.
wuudy

täpsemalt taga ajan....

el. systemis on mingi koterman sees ja tavaliselt peaks hakkama ölammutama ikka kaitseplokki ja siis seda mis on juhtmete viimases otsas! Või ...?
kama
Mudder

Postitus Postitas kama »

Mis asi sul siis täpsemalt töö lõpetas?
Kasutaja avatar
leek
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas leek »

www.autozone.com abiks ikka!
wuudy

töö lõpetas

... asi mis polegi eriti oluline kuid aegajalt abiks ikka vähemalt lisab mugavust ja polegi päris kena lapiga linnas ümber auto toimetada...- taga kojamehe mootor! Muidugi võiks ju lahti kiskuda ja voolu peale lasta jne aga mõtlesin et äkki on mingi lihtsam kontrollkast kuskil mida võiks esmalt näppida! Jeep ju tehtud sihukese autona millelt kapoti alt salongi juhtme vedamine ikka tõsine ettevõtmine , see-eest saksa auto nagu sõelapõhi!
Kasutaja avatar
leek
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas leek »

alusta kaitsmete kontrollimisest,see kõige lihtsam tegevus algatuseks!
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Re: töö lõpetas

Postitus Postitas LR90 »

wuudy kirjutas:... asi mis polegi eriti oluline kuid aegajalt abiks ikka vähemalt lisab mugavust ja polegi päris kena lapiga linnas ümber auto toimetada...- taga kojamehe mootor! Muidugi võiks ju lahti kiskuda ja voolu peale lasta jne aga mõtlesin et äkki on mingi lihtsam kontrollkast kuskil mida võiks esmalt näppida! Jeep ju tehtud sihukese autona millelt kapoti alt salongi juhtme vedamine ikka tõsine ettevõtmine , see-eest saksa auto nagu sõelapõhi!

Oma peres on kaks "pikka" Volvot, mõlemal tagaluuad olemas ja mõlemal
on luudade seisma jäädes viga olnud selles võllis, mis läbi luugi tuleb.
Niiet võta alustuseks luugipolster maha ja vaata mis seal taga toimub.

See on minu arvamus :oops:
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
wuudy

tagaluuavõll...

....vot see on küll üks hea idee , et seda võlli seal õlitada ja mudida! Ok tänud , teeme ära ja ....näha saab!
maffia666
Off Roader Wannabe

Re: tagaluuavõll...

Postitus Postitas maffia666 »

wuudy kirjutas:....vot see on küll üks hea idee , et seda võlli seal õlitada ja mudida! Ok tänud , teeme ära ja ....näha saab!
Isiklikult ma õli sinna küll ei paneks, seda hullemini ta tolmu ja sodi koguma hakkab. Võta laiali ja puhasta ära. Ja samas saad ka kontrollida siis kas vool tuleb peale. Võib olla on mootor ise saba andnud?
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Grandil on tagaluugi kojamehe mootor meeldivalt keeruline... Juhtus sama asi ja elustada ei õnnestunud...elektroonika nõudis oma jagu...US-Parts jagab uusi mootoreid koos el plokiga ca 2700.- raha eest
Mudas alates 2003.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”