Sidur jukerdab
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
Sidur jukerdab
Küsin nõu kuna olen ise algaja ja tahaks asjades selgusele jõuda enne lammutamist.
Sidur paigalt võttes paneb masina hüppama, kui üritada sidurit libistada siis alguses nagu miskit poleks aga ikka hakkab hüppama. Ainult kui kiirelt paigalt võtta, siis oleks nagu normis, kuid selline startimine lõhub kõvasti jõuülekannet. Kõrgematel käikudel ja kui hoog sees, siis pole miskit (vahest kipuvad käigud raksudega sisse minema). Kas see võib olla nendest vedrudest mis sidurikorvi küljes on? Või tuleks viga mujalt otsida? Või lihtsalt siduri vahetus parandaks asja ära.
Sidur paigalt võttes paneb masina hüppama, kui üritada sidurit libistada siis alguses nagu miskit poleks aga ikka hakkab hüppama. Ainult kui kiirelt paigalt võtta, siis oleks nagu normis, kuid selline startimine lõhub kõvasti jõuülekannet. Kõrgematel käikudel ja kui hoog sees, siis pole miskit (vahest kipuvad käigud raksudega sisse minema). Kas see võib olla nendest vedrudest mis sidurikorvi küljes on? Või tuleks viga mujalt otsida? Või lihtsalt siduri vahetus parandaks asja ära.
Re: Sidur jukerdab
ketas kõver või ebaühtlane (remonditud). korvi vedrud puru või väsinudneptuunus kirjutas:Küsin nõu kuna olen ise algaja ja tahaks asjades selgusele jõuda enne lammutamist.
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Ma küsiks ühe lisa küsimuse, ega sul mootor tagant poolt õline pole? Kui vända tagumine simmer laseb õli läbi, satub õli sidurikettale ja koos tolmuga tekitab väga hästi nakkuva pinna, seepärast ka rappumine startides...
Töö pea sama mis sidurivahetus, nii et lammutamma...
Töö pea sama mis sidurivahetus, nii et lammutamma...
Jeep Grand Cherokee 5,2.
242. LSD.
GSM 5076854
242. LSD.
GSM 5076854