GV-le manual HUB-id

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
JAN007
Fitting 38"

Postitus Postitas JAN007 »

Kas GV-l saaks kah miskid manuaalsed hubid panna, praegu tagaveoga sõites pöörleb kogu kraam ka ees ringi aga suvel pole nigu vaja, väga harva ehk? Kütusekulule võiks see muidugi päris positiivselt mõjuda, sellepärast küsingi.
Grand Vitara
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
tiitv
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tiitv »

JAN007 kirjutas:Kas GV-l saaks kah miskid manuaalsed hubid panna, praegu tagaveoga sõites pöörleb kogu kraam ka ees ringi aga suvel pole nigu vaja, väga harva ehk? Kütusekulule võiks see muidugi päris positiivselt mõjuda, sellepärast küsingi.
Päris kogu kraam ikkagi ei pöörle, pooltelgedega peaks asi piirduma. See kütusekulu muutus on minimaalne. Auto on ju siiski peamiselt sõitmiseks, mitte kruvimiseks.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Mina olen loll, aga kas automaatsed ja manuaalsed lukud mitte sama tööd ei tee? Mina olen aru saanud et manuaalsed lihtsalt töökindlamad. Olles ise järjekordse vitara ja nimelt GV omanik täpsemalt, ei näe küll auto juures probleemi. Selge see et kütet läheb rohkem kui diisel opel astraga, no aga andke andeks kaalud ja muud parameetrid ka vähe teised. Ei taha solvata sind mitte kuidagi aga ise lohutan ennast et kui olla nii vaene et kütet ei jõua sisse osta, siis tuleb lihtsalt auto maha müüda ja käia jala või osta siis tõesti säästukas plekkkarp nelja pisikese rattakesega, samas GV ju ise ka suht pisike auto? No ja ega see küttekulu ka siis tappev ei ole ju! Samas on näiteks maanteel väga mugav sõita 3,0 automaat bensuka MB sõiduautoga. Küttekulu trassil enam-vähem sama mis jundai getzil, aga jah linnasõit mõjub laastavalt rahakotile. Seega tuleks sul ilmselt kaaluda et äkki lihtsalt auto mudelit vahetada, näiteks Inseneer on siin vahel säästuSamuraisid pakkunud. Ei soovinud kudagi solvata ja edu sulle. :wink:
Kasutaja avatar
Raitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Raitz »

Kaasa tiirlev mass peaks piirduma siiski jah pooltelgedega. Differ ja gardaan ei tiirle 2H asendis kaasa. Tõenäoliselt mingit märgatavat säästu sa ei saavuta kütuse valdkonnas.
1 Hobujõud
Peep
Mudder

Postitus Postitas Peep »

Esimesi kumme/rehve peaks ka nati kokku hoidma keeramistel.
Nimelt poolassid käivad koos difri sisuga(satelliidid ja muu kola) ikka ringi, taldrik aga seisab.

Endiselt pole ma aru saanud märkusest "Not For Front Axle Disconnect Systems" seal Warni tabelis.

Aga tavalistel Vitaratel on hubid kasutusel.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

No kui silla sisse ei ole ehitatud miskit hubi laadset ollust a'la vaakumlülitus - siis käib pooltelgede ringi käimisel kaasa ka differ - kui pöörleb differ küll siis pöörleb ka kardaan + osa kraami vahekastis
tartuoffroad.ee
5581340
tiitv
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tiitv »

GV ongi esisillas vaakumiga lülitused. Gardaan ringi ei käi. Omal oli gardaani risti ja esisilla vahel olev poriplekk lahti löönud ning tegi kohutavat häält kui nelikvedu sees oli, kui tagavedu sai sisse lükatud, jäi vait.

Arvesta, kõik kasutusmugavust vähendavad asjad vähendavad auto hinda edasimüümisel. Niigi vähendab manuaalselt lülitatav nelikvedu GV hinda, kui sellele lisada veel lumehanges rataste näppimine...

Kui suur sul siis aasta läbisõit on?
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”