Chero-safari V. (juubeli üritus)
Moderaator: Moderators
- porikärbes
- Got ARB and Nitrous?
- atdoom
- True Off Roader!
Olen küll (nimelt vähemalt) Cheromees...Mell kirjutas:Või oli see vanasõna,et igast neljast sukist saab ühe cherouputaja kirjutas:OT , aga mulle meenub 1 vanasõna : Igast sukist saab 1kord chero
aga teades suki mehi... arvan ma ..., et parem lahja suki raba peal, kui kange chero raba all

Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
olete meil alati järel sörkinud, miks mitte ka see kord...porikärbes kirjutas:kas sukid võivad ka tulla -------------------viimastena?

ja nüüd...
Otese uudised rajalt.
Olukord on keeruline, kuna vihma pole ammu olnud.
Saab sügavaid rööpaid, kände ja muud põnevat ...
Linnakad saavad kah hullata päris pikalt, seega möönudus....

Panen kõigile südamele , et mets on kuiv ja kui vihma ei tule siis veel hullem...
Seega , KÕIKIDES AUTODES KOHUSTUSLIK 2X 2KG TULEKUSTUTID.
Sõidame mööda riigile kuuluvaid metsa sihte ja elektriliini aluseid, KÕIK KOHAL VIIBIJAD VASTUTAVAD ENDA TEGUDE JA SÕIDUTRAJEKTOORI EEST ISE...
SUITSUMEHED KUSTUTAVAD OMA SUITSUD ENDA AUTOSSE , MITTE EI VISKA METSA.
PRÜGI KÄIB AINULT ENDA AUTOS

nii ja nüüd ma kaon magamaga, kuna ma olen päevast väsinud ja purjus...
hommikul suhtleme edasi.
PS. Suuur suur tänu ja aplaus rajameistritele ja kaasaaitajatele.
Kindlasti meenutame teid safaril suure kiiduavaldusega.
Järgmisel nädalal teen kokkuvõtte kogu kavast ja muust mis asja juurde kuulub...
Vihjeks, on oodata suuremat sorti kiiruskatset, ... parim saab Heinaküünilt meene ja jõuluks koju...
Ilusaid unenägusid.
Erko
Viimati muutis v6rrimees, P Juun 01, 2008 5:24 pm, muudetud 2 korda kokku.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
- v6rrimees
Arvan , et kas sa peaksid vahetama auto marki ... või hakkama tõsiselt metsas käimaatdoom kirjutas:Olen küll (nimelt vähemalt) Cheromees...Mell kirjutas:Või oli see vanasõna,et igast neljast sukist saab ühe cherouputaja kirjutas:OT , aga mulle meenub 1 vanasõna : Igast sukist saab 1kord chero
aga teades suki mehi... arvan ma ..., et parem lahja suki raba peal, kui kange chero raba all

Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
- atdoom
- True Off Roader!
Markidega minul probleemi ei ole, aga kõrvale üks õige metsa auto ei teeks pahav6rrimees kirjutas: Arvan , et kas sa peaksid vahetama auto marki ... või hakkama tõsiselt metsas käima![]()
![]()

Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- atdoom
- True Off Roader!
Re: Chero-safari V. (juubeli üritus)
urmas kirjutas:Ma ei hakka siis esivedu korda tegama. Tuled mulle vintsimeheks, saad topeltkoolituseatdoom kirjutas: peask tulema vintsimehe tööd õppima

Et ei rikuks Võrrimehe plaane...
ja Urmas! varumehena olen ma vajadusel kohe hakkamas (kui vähegi mõni vaba koht on)

Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma olen nii kõva mees, etatdoom kirjutas: ja Urmas! varumehena olen ma vajadusel kohe hakkamas (kui vähegi mõni vaba koht on)

Tegelikult tahaks Sind ju Su oma autoga seal näha. Linnakaid teisigi tulemas ja egas see rada kuulu järgi väga sügaval ja võsas ei ole. Saab auto tervelt ja kuivalt koju küll.
Vist

urmas@läheb nüüd kardaani omale kohale panema....
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
- atdoom
- True Off Roader!
eeehhh, tegelikult ma tahaks ennast ise ka seal oma autoga nähaurmas kirjutas: Tegelikult tahaks Sind ju Su oma autoga seal näha. Linnakaid teisigi tulemas ja egas see rada kuulu järgi väga sügaval ja võsas ei ole. Saab auto tervelt ja kuivalt koju küll.
Vist..

piinlik öelda, aga hetkel on auto tervelt koju saamine üli-äärmiselt kriitiline... auto peab olema juuni lõpuks valmis pikaks reisiks põhja soome... vähe tõsisemad hooldustööd käsil (hammasrihma peaks ka ära vahetama)...
ütleme, et raha on juba otsas

Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- v6rrimees
Tänaseks on asi kujunenud natuke teiseks, kui algul plaanisime.
HRC aktivistid on siiski ainult jutupaunikud ja muidu õllesõbrad...
Olgu las ta jääda... See tähendab seda, et igale autole teeme pisikese osalustasu, et katta meie pidulaud.
Juua ja süüa peab ju saama ... Rahvas...
Otsustasime Heinaküüni keskselt, et osalustasu on 200 eek per auto
Selle eest hangime õlut ja süüa.
Kellel erilisemad soovid, toob lisana kaasa OMALE MEELEPÄRASE KRAAMI.
Seda tulekustuti asja võtke tõsiselt... SEST TÕSISELT METS ON KUIV... ja teen ka korralise kontrolli. (Sammuti käib sinna juurde manitsev õpetus algajatele ja muidu pohhuisitidele).
Laagriplatsil kus grillime ja saunatame, on ka käitumise reeglid... nendest kohapeal
Kogunemiskoha ja laagriplatsi koordinaadid avaldan hiljemalt neljapäeva õhtuks.
Kaasa tuleb võtta hea tuju, köied, Hi-Lift, auto ja loomulikult iseennast, sest ilma teieta KALLID SÕBRAD, me seda asja ajada ei saa....
Kellel kindel plaan tulla, kirjutab kiirelt privaat sõnumi... et saaksime arvestada nii söögi/sauna/kui õlleg...
Laagriplatsis on organiseeritud valvega parkla, kuhu saab jätta nii terilad, telgid ja muu ebavajaliku... mida metsas ei kasutata.
Metsas näeme raisk

HRC aktivistid on siiski ainult jutupaunikud ja muidu õllesõbrad...
Olgu las ta jääda... See tähendab seda, et igale autole teeme pisikese osalustasu, et katta meie pidulaud.
Juua ja süüa peab ju saama ... Rahvas...

Otsustasime Heinaküüni keskselt, et osalustasu on 200 eek per auto
Selle eest hangime õlut ja süüa.
Kellel erilisemad soovid, toob lisana kaasa OMALE MEELEPÄRASE KRAAMI.
Seda tulekustuti asja võtke tõsiselt... SEST TÕSISELT METS ON KUIV... ja teen ka korralise kontrolli. (Sammuti käib sinna juurde manitsev õpetus algajatele ja muidu pohhuisitidele).
Laagriplatsil kus grillime ja saunatame, on ka käitumise reeglid... nendest kohapeal

Kogunemiskoha ja laagriplatsi koordinaadid avaldan hiljemalt neljapäeva õhtuks.
Kaasa tuleb võtta hea tuju, köied, Hi-Lift, auto ja loomulikult iseennast, sest ilma teieta KALLID SÕBRAD, me seda asja ajada ei saa....
Kellel kindel plaan tulla, kirjutab kiirelt privaat sõnumi... et saaksime arvestada nii söögi/sauna/kui õlleg...
Laagriplatsis on organiseeritud valvega parkla, kuhu saab jätta nii terilad, telgid ja muu ebavajaliku... mida metsas ei kasutata.
Metsas näeme raisk

Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN