Tere, mul mul mõned küsimused AT kohta, autoks siis cherokee 90. a.
Kui ma sõidan ja käike loen on minumeelest nii : 1-2 käik nagu ikka, 3-4 käik mõlemad nagu kinnise turbiiniga, sest kui pedaali vajutan siis tuurid ei tõuse ? ja 5endad vist polegi, või olen ma millegist valesti aru saanud.
Selline asi veel, et kui panna kang asendisse 1-2, siis mul millegipärast 2. käiku ei panegi..., see vist mingi viga juba !
jeep AT kast
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- speedbird1229
- Got ARB and Nitrous?
Grandil on vähemalt sedasi, et turbiinilukk rakendub ainult neljanda käiguga. Kui sul neljakäiguline kast, siis peaks vast samamoodi olema.
Kui kast on asendis 1, siis jääb sisse ainult esimene käik sõltumata kiirusest. 2 peal on alguses esimene ja siis vahetub vastaval hetkel teisele nagu D pealgi. Lihtsalt kolmandale enam ei vaheta. Kui sul 2 peal ka hoiab esimest sees, siis vist tõesti miskit paigast ära.
Kui kast on asendis 1, siis jääb sisse ainult esimene käik sõltumata kiirusest. 2 peal on alguses esimene ja siis vahetub vastaval hetkel teisele nagu D pealgi. Lihtsalt kolmandale enam ei vaheta. Kui sul 2 peal ka hoiab esimest sees, siis vist tõesti miskit paigast ära.
Georg
'96 Grand Cherokee Limited 5.2 V8
'96 Grand Cherokee Limited 5.2 V8
Sul ilmselt ei ole AW4 kast all. Cherol on asendid 1-2, 3, D, EI OLE eraldi 1 ja 2speedbird1229 kirjutas:Grandil on vähemalt sedasi, et turbiinilukk rakendub ainult neljanda käiguga. Kui sul neljakäiguline kast, siis peaks vast samamoodi olema.
To Tuudur: 5-ndat käiku USAka tomaadilt on natuke palju loodetud... selle asemel on neil hea madala väändega mootorid