Chero-safari V. (juubeli üritus)
Moderaator: Moderators
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Re: Chero-safari V. (juubeli üritus)
Pakun Sulle ju vana tutvuse poolest võimaluse autosolija silmade läbi vaadata epopöad, "Kuidas Karastub Vintsman"Jünger kirjutas:Urmas, Urmas. Mis sa jamad? Minupeale sa üldse ei mõtle või?!urmas kirjutas:Ma ei hakka siis esivedu korda tegama. Tuled mulle vintsimeheks, saad topeltkoolituseatdoom kirjutas: peask tulema vintsimehe tööd õppima

Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
puhkus
Peaks kah kellegi autosse ronima ja nii sama õlut jooma.
2 päevane puhkus pole ju paha .
vast leiab isegi mõne Jaanika.
2 päevane puhkus pole ju paha .
vast leiab isegi mõne Jaanika.
Re: uhke
Ja mina siis oma 31 tollise" keelekesega" koguaeg vintsinalaska kirjutas:Eks ma siis sõidan 14se. boggeriga uhkes üksinduses.
Ma arvan et vintsi polegi vaja.
Eks keegi ikka välja veab!

GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
- uputaja
- I live off from the mud
Re: uhke
Ilma vintsita saad ju linna Cherodega sõitma . Küll mõni 225/70 AT rehviga jeebik sind maapõuest välja sikutab , kui kinni kipud jääma.alaska kirjutas:Eks ma siis sõidan 14se. boggeriga uhkes üksinduses.
Ma arvan et vintsi polegi vaja.
Eks keegi ikka välja veab!

Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Omalgi sama mure, aga:
v6rrimees kirjutas: Sammuti peab iga auto olema varustatud vähemalt ühe vaba kohaga üllatus-kaas-reisijale.
Nimelt on Hardrockclubi aktivistid näidanud ülesse, piisavat initsatiivi ja vintsitrossi vedamise tahet.
LC80 4,2TD
Tel.5102431
Tel.5102431
Juubeli üritus toimub Rakvere kandis.yanekk kirjutas:Kus kandis see juubeli üritus toimub?
Oh, väga hea plaan. Nii teemegi. Aga põhimõtteliselt Ummi, võiks me võtta omale autosse 2 HRC tüdrukut, ja siis hakkaksime neid kordamööda õpetamaurmas kirjutas:Pakun Sulle ju vana tutvuse poolest võimaluse autosolija silmade läbi vaadata epopöad, "Kuidas Karastub Vintsman"

Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
- Urvo
- ega nii ei saa ju rallit sõita, krt
Kurjad keeled räägivad, et on lootust, et isegi Tartu kandi ainus metsas eduliselt liikuv Cherokeeline soovib osa võtta üritusest. Aga iga asi omal ajal...
Ma loodan, et te tähistate minu sünnipäeva(8.) ka vääriliselt. Ma tean, et mina teen seda küll
Ma loodan, et te tähistate minu sünnipäeva(8.) ka vääriliselt. Ma tean, et mina teen seda küll

Urvo Männama, offroad since 2001.
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
Suured sõnadUrvo kirjutas:Kurjad keeled räägivad, et on lootust, et isegi Tartu kandi ainus metsas eduliselt liikuv Cherokeeline soovib osa võtta üritusest.

tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- uputaja
Sennah on kadesennaH kirjutas:Sina mees hoia oma m... püksis vahelduseksJünger kirjutas: Aga põhimõtteliselt Ummi, võiks me võtta omale autosse 2 HRC tüdrukut, ja siis hakkaksime neid kordamööda õpetama

Ma võtan kah mõned tüdod kaasa , ilus vaadata kui trossi veavad ....
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Selline mõte:Romek kirjutas:Omalgi sama mure, aga:
v6rrimees kirjutas: Sammuti peab iga auto olema varustatud vähemalt ühe vaba kohaga üllatus-kaas-reisijale.
Nimelt on Hardrockclubi aktivistid näidanud ülesse, piisavat initsatiivi ja vintsitrossi vedamise tahet.
Linnakummidega mehed thavad tulla safarile ja kui pidamist enam pole, ronivad üle autodesse, millistel on karvased rehvid.
Saab kaks vahetust vintsmane.
Snegurochka ex.
Vägagiurmas kirjutas: Selline mõte:
Linnakummidega mehed thavad tulla safarile ja kui pidamist enam pole, ronivad üle autodesse, millistel on karvased rehvid.
Saab kaks vahetust vintsmane.

Pakun autoremondi teenust Haapsalus.