cherokee 4.0 90a ei lähe käima
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
cherokee 4.0 90a ei lähe käima
Armatuur on pime, säde puudub, sõidupealt jäi seisma. Vahetasin süütepooli
ära siis läks käima ja sõitsin natuke ringi. Seisma ta jäi ja sama asi jälle säde läinud ,armatuur pime.
Ma ei saa aru mis viga on:?
ära siis läks käima ja sõitsin natuke ringi. Seisma ta jäi ja sama asi jälle säde läinud ,armatuur pime.
Ma ei saa aru mis viga on:?
Sama jama siin
Kummaline, et mul täpselt sama jama. Esimest korda jäin teele 1. mail ja tänaseks on juba kolmas süütepool peal. Sõidab uue pooliga umbes ühe päeva ja siis jälle säde kadunud. Auto on sama - Cherokee '90 4,0l, 126kW. Äkki targad foorumikasutajad oskavad nõu anda. Igasugune hea nõuanne on teretulnud.
Käesolevaga loen Turboteo tegevuse lõppenuks
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Kapoti all, kunde pool on reas kolm releed. Lase keskmisele (vbl on ka äärmine, ei viitsi vaatama minna) otse vool peale.
Mis siis teeb?
Mis siis teeb?
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
- erik
- Aktiivne Pikendus
Poolil endal pole häda midagi, probleem on tõenäoliselt kuskil juhtmestikus või tarbijate toitmises, mis siis pooli maha põletab. Kui ise elektrist ei jaga, siis pole mõtet torkida, vaid viia elektriku juurde, kes asja korda teeb.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
No takistuse kontrollimise kõige lihtsam viis on oommeetriga (testriga) mõõta. Selleks peaks muidugi tema õiget takistust teadma, aga kui takistus 0, siis on selge, et lühises.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks