Mudakoon 2008 järelkajad
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Ega sa tegelikult väga palju millestki ilma ei jäänud - nagu ikka räägiti saates 25 mintsa miskist suva noorterallist ja interviueeriti osalejaid jne - millele järgnes 1,5 minutit juttu offroadist - sisuks = kaootilised filmikatked ja üsnagi tühi ja segane jutt kevadiselt pehmetest liinialustest.
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Jee - Asendamatuid inimesi pole - Mina asendanhulkur kirjutas:Järgmine kord, kui on vaja ilma videot nägemata sellele tekst kirjutada, siis pöördun sisuka ja infotiheda jutu saamiseks kindlasti sinu poole.MahviaDeTyrk kirjutas: üsnagi tühi ja segane jutt kevadiselt pehmetest liinialustest.

Egas ma ei teadnu, et jutt on kokku kirjutatud nii - lihtsalt asja muutiski segaseks see, et pilt ja jutt ei kattunud
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- RAMBO
- True Off Roader!
ega veel mudakoonu filmist midagi kuulda ple 

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
FILMILE, FILMILE!
Kauavalminud kaunikene nüüd ootab Teid Saurixi kardikeskuses, Laagri Maksimarketi otsas. Igale meeskonnale üks film tasuta. Kes juurde tahab 100 EEKu tk. Minge läbi seal on nimekiri mille alusel saate kätte.
Kaugema kandi mehed kirjutage mulle joel@offroadclub.ee ja ma katsun selle kuidagi Teile toimetada või siis lepime eraldi kokku.
Joel
56 218929
Kaugema kandi mehed kirjutage mulle joel@offroadclub.ee ja ma katsun selle kuidagi Teile toimetada või siis lepime eraldi kokku.
Joel
56 218929
Palju ilusaid asju...
Kriitika pidi olema edasiviiv jõud, ütlen paar sõna selle "filmi" kohta.
Vaatasin ühe korra, pea hakkas valutama. Need sekundilised katked olid küll liiga lühikesed, et midagi asjalikku näha. Tekkis kohe küsimus, et kas tõesti ei olnud sellel võistlusel mitte midagi filmida, et selline sõna otseses mõttes lühifilm valmis tehti?
Vaatasin ühe korra, pea hakkas valutama. Need sekundilised katked olid küll liiga lühikesed, et midagi asjalikku näha. Tekkis kohe küsimus, et kas tõesti ei olnud sellel võistlusel mitte midagi filmida, et selline sõna otseses mõttes lühifilm valmis tehti?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- RAMBO
- True Off Roader!
Kriitika pidi olema edasiviiv jõud, ütlen paar sõna selle "filmi" kohta.
nõus eespool kõnelejaga.ISEGI KÕIKI VÕISTLUSAUTOSI POLNUD seal FILMIS
ja pool sellest on garaazi e.VIIGARDI "****"(juttu).
aga sõitu...

nõus eespool kõnelejaga.ISEGI KÕIKI VÕISTLUSAUTOSI POLNUD seal FILMIS

aga sõitu...

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.