Cherole 33 rehv alla
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Cherole 33 rehv alla
Tere,
Seoses suurema rehvi allapanekuga tekkis küsimus et mis peaks olema velje ET. Ise vaatasin velgi millel oli ET-20 kas selline ET on piisav või liiga palju ?
Tänan.
Seoses suurema rehvi allapanekuga tekkis küsimus et mis peaks olema velje ET. Ise vaatasin velgi millel oli ET-20 kas selline ET on piisav või liiga palju ?
Tänan.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma ei tea neid ET-sid. Peaks olema 20-30mm seespool võrreldes originaaliga. Siis jäävad esimesed rattad normaalselt pöörama. Kerest jäävad rehvid väljapoole umbes 10cm. Kui rehvilukud ka plaanid panna, siis läheb velg 1" laiemaks.
P.S. Lukud saad minu käest
P.S. Lukud saad minu käest

Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Pmst läheb 33" alla ka chero orig. veljega. Aga nad pevad ringi käima ka siis, kui vedrud põhjas või sirged. Esimestega on rohkem segavaid faktoreid, sest need ju keeravad ka pealakauba. Kui CS V-le tuled, saad näha mis mul ja Hannnesel all toimub.kr22b kirjutas:Tänud abi eest
ostsin 15x8 ET-13 läksid kenasti alla ning 33" rehv käib ilusti ringi
Tegelt pole sa midagi valest teinud. Lihtsalt haamer ja rellakas peavad seal veel kõvasti tööd tegema.
Snegurochka ex.