Ilmselt vajab mu küsimus rohkemat lahti seletamist - ja eks sama kehtib enam-vähem igasugu 4-link'i puhul ja ka Wishbone (A-link) vedrustuse korral. (ilmselt ka 3-link'il)
Lateral constraint points (LCP) (jälle ei oska viisakalt tõlkida

) on siis punktid kus pealtvaates saavad kokku varraste tsentritest tõmmatud virtuaalsed jooned.
Tagasilla tagumine roll axis'e punkt on seesama punkt mis LCP (või ma vähemalt ei kujuta hästi ette sellist varjanti, et need ei kattuks)
Tagasilla esimene roll axis'e punkt (mis on siis punkt kus külgvaates varraste tsentritest tõmmatud virtuaalsed jooned ristuvad) - kõrgus ja siis ka kaugus sillast sõltub ülemiste varraste esiotsade kinnituse kõrgusest.
Pildil oleval juhul on esimene roll axis'e punkt viidud ühte esimese LCP punktiga ehk siis punkte ühendav joon on horisontaalne.
Kohati on masinatel sobivate settingute saamiseks ja nende muutmiseks sõltuvalt olukorrast, ülemiste varraste esiotsade kõrguse muutmiseks kasutusel aukudega plaadid milles saab varda otsa kõrgust muuta.
Seega küsimus oli mul selline, et kuidas konkreetselt mõjutab esimese ja tagumise roll axise punkti asend auto käitumist + kui lisada ka teine sild ja selle punktid siis nende omavaheline asend ?