Vitara veljed
Moderaatorid: Stupiduser, Moderators
Vitara veljed
Millise automargi ja mudeli veljed sobivad Vitarale 94 a
Vaata siit : http://lauren.kosei.ee/pcd-tabel.html 

Selle tabeli järgi saad teada põhimõtteliselt keskava ja poldiaukude sobivuse, alla sobivust see aga ei garanteeri.
Mul on 3 uksega GV(minu mäletamist mööda Vitaral peaks samad veljed olema aga igaks juhuks kontrolli) ja sellele sai proovitud samurai ja UAZ i velgi, mõlematel sama viga st esipidurite supportid ei mahu velje sisse ära, taha mahuvad aga mõlemad, samurai offset ka vähe vale, rattad jäävad nati väljapoole, Uazi offset aga peaaegu õige(UAZ i velgede laius ka enamvähem sama) .
Vaata ka Niva või oli see UAZ i teema all, kus Ländy seda asja lahkas, seal ei olnud ka kogu tõde aga automarkide nimekiri oli pikem.
Mul on 3 uksega GV(minu mäletamist mööda Vitaral peaks samad veljed olema aga igaks juhuks kontrolli) ja sellele sai proovitud samurai ja UAZ i velgi, mõlematel sama viga st esipidurite supportid ei mahu velje sisse ära, taha mahuvad aga mõlemad, samurai offset ka vähe vale, rattad jäävad nati väljapoole, Uazi offset aga peaaegu õige(UAZ i velgede laius ka enamvähem sama) .
Vaata ka Niva või oli see UAZ i teema all, kus Ländy seda asja lahkas, seal ei olnud ka kogu tõde aga automarkide nimekiri oli pikem.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kordamine, ehk tarkuse ema:
Niva velgedel on auguvahe 5 x 139.7 ja keskava 108.0. Lisaks originaalvelgedele sobivad ka SUZUKI Samurai, Sidekick, SJ410, SJ413, Vitara, X-90 ja Jimny ; DAIHATSU Feroza, Rocky, Wildcat, Rocky Turbo; KIA Sportage ning väikestee mugandusega ka UAZ/GAZ veljed.
Niva velgedel on auguvahe 5 x 139.7 ja keskava 108.0. Lisaks originaalvelgedele sobivad ka SUZUKI Samurai, Sidekick, SJ410, SJ413, Vitara, X-90 ja Jimny ; DAIHATSU Feroza, Rocky, Wildcat, Rocky Turbo; KIA Sportage ning väikestee mugandusega ka UAZ/GAZ veljed.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi