patroli rattalaagrid
Moderaatorid: jr, Moderators
patroli rattalaagrid
laiali jooksid esimesed rattalaagrid korraga. lahti pole veel arutanud aga oleks huvitet kuidas ja kust saada võimalikult odavalt uusi laagreid? autoeksperdis pakuti tükihinnaks 2600 eeku. see hinnaklass jääb aga paraku minu jaoks ulmekosmose piirimaile. oleks tänulik kui keegi suudaks mingit alternatiivi pakkuda.
masinaks on 98.a. 2,8td patrull
sass
5080071
sass
5080071
- topratohter
- Mudder
- Kontakt:
http://www.4x4.ee/docs/Nissan160_61_man ... aagrid.pdf
Võime näha, et sisemised laagrid sobivad ka vene omad:
NR. 6-7209 ... Uhtna Talutehnikas olid kunagi 40EEki tükk.
Mina sõitsin 80000km ja uus omanik ka midagi otsa ja ikka kestavad.
EDIT:
Ahjaa,, krt 98 aasta Patroliga ju tegemist, minu info 1984 aasta MQ160. Seega ei ole kindel, kas vene omad sobivad. Aga kah lihtne järgi uurida. Esindusest laagrid letti lasta tuua, üle mõõta ja numbrid pealt maha kirjutada ja siis vuta vuta kuhugi kus vene laagreid müüakse. Või vaadata esinduses, kas 1984 aasta ja 1998 aasta on samad.
EDIT:
Ahjaa,, krt 98 aasta Patroliga ju tegemist, minu info 1984 aasta MQ160. Seega ei ole kindel, kas vene omad sobivad. Aga kah lihtne järgi uurida. Esindusest laagrid letti lasta tuua, üle mõõta ja numbrid pealt maha kirjutada ja siis vuta vuta kuhugi kus vene laagreid müüakse. Või vaadata esinduses, kas 1984 aasta ja 1998 aasta on samad.
+372 5028488
tänx, läen homme faktost mõõte võtma ja siis saab kõrvutada. tra ikkagi ma ühest asjast aru ei taipa. mis kuradi moodi need laagrid nii järsku lendasid. ennem ei unnanud egas midagi. käis aind raksakas ja oligi olemas. weirdo...jr kirjutas:http://www.4x4.ee/docs/Nissan160_61_man ... aagrid.pdf
EDIT:
Ehk olid laagrid peale pingutamata. Väike loks sees, mis ajapikku sai saatuslikuks...igaks juhuks pead uue laagriga vaatama, et laagrisaale pesas saale ei loksu. See suht tüüpiline sellise suure auto juures. Ja kui ise ei vaata või üle ei ütle, siis esindus ei viitsi ka "hoolduse" ajal seda teha.
+372 5028488
-
- Rookie
antsukas
on olemas kogu esi silla jupid .laagrid sealhulgas tlf 5204288
Re: patroli rattalaagrid
Mul vanast ajast järgi ühe poole käändmiku laagrid (160). Kui huvi siis 4xstapitsa kirjutas:laiali jooksid esimesed rattalaagrid korraga. lahti pole veel arutanud aga oleks huvitet kuidas ja kust saada võimalikult odavalt uusi laagreid? autoeksperdis pakuti tükihinnaks 2600 eeku. see hinnaklass jääb aga paraku minu jaoks ulmekosmose piirimaile. oleks tänulik kui keegi suudaks mingit alternatiivi pakkuda.
sass
5080071

Andres
5010867
Kui ei saa, siis kuidagi ikka saab!
4x4 TR3 V8 ja Subaru
4x4 TR3 V8 ja Subaru