Vajan abi kõrvalistuja airbagi lahtiühendamisel.

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
raimo
Got ARB and Nitrous?

Vajan abi kõrvalistuja airbagi lahtiühendamisel.

Postitus Postitas raimo »

Tere.
Seoses peresse uue liikme lisandumisega on tekkinud pealkirjas nimetatud probleem.
Silberist abi küsides keelduti abistamast kuna ühe padja lahtiühendamisel lülitab aju ka kõik ülejäänud padjad välja ja nemad seda riski enda kaela ei võta.
Samas vastati, et on võimalik vahele aretada lülitid ja takistid mis petavad aju ära. Veebis pidavat olema õpetusi.
Kuna ise elektrist midagi ei jaga siis paluks targematelt abi.

Raimo.
2004.WJ.
Kiirus kompenseerib kliirensit.
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler

Postitus Postitas reimo »

Kui Sa leiad selle õpetuse, siis võin aidata ära teha. Kiire guugeldamine hetkel vastust ei andnud, kui aega on siis proovin ka ise foorumitest otsida.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
raimo
Got ARB and Nitrous?

Olen veidi uurinud ja toimima peaks asi järgmiselt.
Tuleb ära mõõta airbagi padruni takistus (see on vist ohtlik, sest kui liiga palju voolu mõõtmise ajal sisse lased saad padjaga vastu nina).
Seejärel ühendad airbagi pistiku otsast lahti ja paned selle pistiku otsa padruniga samaväärse takisti.
Et ei peaks pidevalt armatuuri lahti kiskuma võiks vahele panna lüliti millega saaks turvatooli esiistmel olles ahelasse lülitada takisti ja kui turvatooli ei ole lülitaks ahelasse airbagi.
2004.WJ.
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

Kas tõesti '04 aasta GC-l pole mingit intelligentsemat moodust??? Meie '03 Wrangleril on näiteks armatuuri all servas, plastikust korgi all süütevõtmega keeratav "lüliti", juures puha kiri "Passenger airbag ON/OFF". Vaata manuali, enne kui padruni takistust mõõtma tormad, ma olen üsna veendunud, et eksiteerib mingi intelligentsem moodus.
Kasutaja avatar
raimo
Got ARB and Nitrous?

Peale auto ostmist lugesin manuaali otsast lõpuni läbi ja olen seda ka hiljem teinud, kuid mida ei ole minu Laredol on airbagi väljalülimise võimalus. Silberautos sain sama vastuse mis oli manuaalis.
2004.WJ.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Aga kuskil äkki airbagi kaitse,võta lihtsalt välja.Siis küll teised ka ei tööta,aga kui sa just ronge rammida ei kavatse,pole neid vaja kah.
Kasutaja avatar
raimo
Got ARB and Nitrous?

fagott kirjutas:Aga kuskil äkki airbagi kaitse,võta lihtsalt välja.Siis küll teised ka ei tööta,aga kui sa just ronge rammida ei kavatse,pole neid vaja kah.
Äkki tuleb ainult püksi.:) Kaitse on kohe kindlasti, aga tänan pakkumast, kuid tõesti ei ole mingit huvi oma naise tervist ohtu seada. Ei pea tingimata rongi rammima, piisab ka kui mõni purjus sapikajuht rammib ristmikul sinu esiratast ja oledki kummuli.

Reimo, oled sa miskit teada saanud ja kuidas minu teises postituses kirjeldatu tundub?
2004.WJ.
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler

Postitus Postitas reimo »

Sinu postis kirjeldatu peaks toimima. Pistsin selle küsimuse ka jeeps-offroad foorumisee üles, aga seni pole sinna midagi vastatud. Kas Sa tead, kas pistikutele pääseb inimese moodi ligi, või tuleb pool autot laiali katkuda?
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”