Kuid asi oli väga lihtne, katalüsaatori sisu oli otsustanud lagunema hakata ja suur tükk toru otsas kinni!
Peale selle sodi eemaldamist auto nagu uus!
Hea oli, et ei hakanud kohe uusi osi tellima,filtritest kuni auto ajuni välja

Moderaatorid: jr, Moderators
Olen ka nii proovinud et võtsin pistiku lahti, ja panin käima võtsin ka õhu filtri välja. Panin käima kuid muutusteta. Võtsin ka õhulugeja välja, kuid sinna mu mõistus jäigi, kuna seal pole palja silmaga midagi kontrollida. Proovisin ka nii kui turbo võtab ote õhku ilma lugejata jne... Homme käin Fakto autos ära ehk leiab elektrik nii palju aega et õhulugeja ära kontrollida mingi tasu eestmargus61 kirjutas:Proovi pistik lahti jätta ja proovi, kas auto minek muutub.
Mul ühel mootoril oli nii, et lugeja oli korras, aga pistik ununes lahti pärast filtri vahetust. Jõud kadus.
Teine juhtum oli selline, et lugeja pani pada - andis valet kuid usutavat infot. Kui pistik lahti teha tuli jõud tagasi (ilmselt aju võttis mingi standardrežiimi ette).
Tänan väärt nõu ees, aga kuidas seda tükki ette langemist seletada kollase tulega, mis armatuuris põleb. Ja ma ei usu küll et mul sumps nüüd nii roostes et seest laguneks aga vaatan ka homme need asjad üle.lance kirjutas:Minul oli kunagi sõiduautoga sarnane jama, üle 1500 pöörde ei saanud ning jõud ja kiirendus kadunud...
Kuid asi oli väga lihtne, katalüsaatori sisu oli otsustanud lagunema hakata ja suur tükk toru otsas kinni!
Peale selle sodi eemaldamist auto nagu uus!
Hea oli, et ei hakanud kohe uusi osi tellima,filtritest kuni auto ajuni välja
Mul pole katti ainult sukk ja kaks pütti taga ja tuleb ikka selline diislile iseloomulik suitsulance kirjutas:Sumbuti roostes ei pea olema,katalüsaatori sees oli miski puusöe taoline jama(muidugi ma ei tea kas sinu autol on katalüsaator).
Kuid hädad olid samad ja sai kõik töökojad läbi käidud enne kui üks nurgataguse töökoja mees küsis mu pika jutu peale,et mis sumbutist tuleb?
Tegelikult ei tulnud midagi, ainult auras