Explorerite omanikud

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

Postitus Postitas Eruun »

LandLord kirjutas:kehva pakkumine :wink: aga rehvid on ka käes ja need ikka jube suured loodan ,et ära mahuvad 285/60/18 :D küsimus siis suurele ringile kas mahuvad?
endale proovisin peale panna 265/75/r15 ja napilt napilt
nii et ei tea
katseta :roll:
Ford Explorer 4.0, 121kW, 1994a.
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

Uuriks siit teemast Exploreri omanikelt, et kuidas Teil kastid kestavad? Kui tihti keegi oma käigukasti remondib, mis hinnaskaala ning mis tavaliselt laguneb? Kas tagavara remonditud kast peab kodus pidevalt riiulist võtta olema?
Aitan palju oskan...
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

suzi kirjutas:Uuriks siit teemast Exploreri omanikelt, et kuidas Teil kastid kestavad? Kui tihti keegi oma käigukasti remondib, mis hinnaskaala ning mis tavaliselt laguneb? Kas tagavara remonditud kast peab kodus pidevalt riiulist võtta olema?

ei tea aga oma jaoga olen küll igasugu sõite teinud(metsad põllud sopaaugud) :D ja tfui tfui tfui töötab
4x4 kah pole probleeme olnud
Kasutaja avatar
aiku440
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas aiku440 »

Sama siin,nii muda kui ka asvaltit näinud pool aastat ja sama peax mainima tfui tfui tfui ei ole juhtunud selle kastiga midagi.Sama moodi sillad toimivad,vaja vaid esi ratta laager üx välja vahetada ja siis selline nippet näpet nagu iga masinaga.
Ford Explorer 4.0 aastast 1994
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

suzi kirjutas:Uuriks siit teemast Exploreri omanikelt, et kuidas Teil kastid kestavad? Kui tihti keegi oma käigukasti remondib, mis hinnaskaala ning mis tavaliselt laguneb? Kas tagavara remonditud kast peab kodus pidevalt riiulist võtta olema?
Üks näide sulle mis juhtus lähipäevadel :D
läksin kalale ja tahtsin jalavaeva vähendada, uhasin masinaga siis edasi, sitta lendas kahte lehte :roll: , jube märg ja sooine maa oli.
nii ok aga tagasi tulles vaatan et kisa käib ja mingi vanamehe päss oma t-40 traktoriga nii sees kui sees seal samas kus ma läbi sõitsin
egas midagi tross välja ja õnnetu vanake sai välja tõmmatud
vana ei lausunud ühtegi sõna :D
aga arvan et müüb oma BELLARUSSI maha lähi tulevikus :D
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas LandLord »

mul pole ka midagi erilist juhtunud st. midagi olen ka pöherdanud ja mässanud kastist ei tea midagi halba öelda a kast nagu iga teine ju on lihtsalt jämedam tehtud. Kardan ,et kõige nõrgem osa on esi diffri a lülitus kuna kõige selle ja ratta vahel on alumiinium kopsik küll tuuralumiinium 5 mm seinaga aga mine tea kui palju selle lõhkumiseks tarvis oleks. Ex näis mul pole küll eri karvaseid ega maastiku rehve aga olen lihtsalt tagaveoga igaspoolt väbi lennanud vahest lülitan 4 vedu ja veel vähem aeglustit. Ükskord kui tonnist paneeli maast välja tõmbasin kust olid isegi puud läbi kasvanud vähe võtsin hoogu ja hoidsin hinge kinni aga näe paneel lendas järgi ja juurtega koos puudki :D :D :D :twisted: Vahest on hirm sellise jõu ees isegi 8)
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

ega teist keegi pole midagi sellist alla kruvinud:
http://www.suspensionconnection.com/cgi ... 48504.html
kuidas on 4" tõste puhul kardaanidega? Ega nurgad liiga suureks ei lähe?

Seal kirutab, et rehv 31" kas tõesti 4" tõstega 33" alla ei lähe?
Mis mõõdus rattad kellelgi alla on? Mis oleks max AT rehv mida antud sillad taluksid, kas 33"?
Aitan palju oskan...
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

suht vana teema vaata algupoole see jutt läbi käinud aga mul on hetkel 31x 10,50 R15 ja ei midagi hullu tundub ,et mahub veel taha muidugi kindel ees vähe keeramisega tuleb muresi. :D
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
m.s.
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas m.s. »

suzi kirjutas:ega teist keegi pole midagi sellist alla kruvinud:
http://www.suspensionconnection.com/cgi ... 48504.html
kuidas on 4" tõste puhul kardaanidega? Ega nurgad liiga suureks ei lähe?

Seal kirutab, et rehv 31" kas tõesti 4" tõstega 33" alla ei lähe?
Mis mõõdus rattad kellelgi alla on? Mis oleks max AT rehv mida antud sillad taluksid, kas 33"?
http://www.explorerforum.com/forums/sho ... p?t=153710
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

no nii, kuna süda ihkas pori, sai selle raviks muretsetud Explorer.
Sai siis otsitud 92 või 93 aasta autot, kuna neil ees käär sillad. Koju tõin siis 92 aasta masina, mootor 4,0 ning Eddy Bauer sisuga. Tehtud siis mootori ülemise otsa remont ning Imre poolt teostatud käimakasti remont, ees Warni manuaalsed hubid. Rehvideks mingid soolikad, mis järgmine nädal saab asendatud 31X10,5X15 korralike AT rehvidega, seekord MT rehve ei pane.

Miinuseid kah. 4 veoga rattad välja keerates mõnikord miskit nagu ragiseks kas HUBID? On keegi targem, kes oskab kommenteerida mida ning kuidas kontrollida.

Auto soetamisega seoses ostan odavalt PALJU bensiini ning pidevalt.

EDIT: LandLord kas sul siin pildil 31" rehv alla?
http://www.hot.ee/omareklaam/jeep01.jpg
Kui jah siis ju peaks veel mahtuma. Teen homme natuke mõõdulindiga "uurimistööd" ning panen ka oma arvamuse kirja, mis sinnna alla peaks ilma tõsteta minema.

Äki mahuvad 31" asemel need sinna http://www.offivaruste.com/catalog/prod ... cts_id=105
Aitan palju oskan...
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Eks need esisilla pöörised sul ragise.
+372 5028488
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

tagumistele mahuvad kindlasti ka rohkem aga eest pöördel hakkavad suuremad vastu käima kuna kummi laius juba mängib seal rolli. Minul jääb vast paar näppu vahele sinna. ma ei kujuta ette kui palju see suuremaks ajamine igast töö asjadele mõjub. Kas ka tohiks taha 60 kõrgust panna ja ette 55 /18´ Vat ei tea 4 vedulistel peavad rehvid kõik ühesugused olema vist kui se sees on. mul ragisevad vahest esimesed lukud kas ei tule välja korralikult aga ainult pöördel aga kui teen lülituse in/out kaob ära.

Üks küsimus targematele kas velje võiks tsentreerida selle kopsiku peal kui flantsi vahele panen ca. 50 mm mu velgedel on sisemine ava 66,6 ja selle kopsiku ots on ka 66,5 võibolla pean veel 1,5mm maha treima ,et velg sissepoole lähaks. Aga kas tohib seda teha ? Või peaks ta suvel tagaveoliseks jätma ja kopsikud üldse ära võtma.
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

kõik autod millega siiani sõitnud olen, tuleb cruise pidurit vajutades maha kuid sellel autol ei tule. Kuidas teistel Eploreri omanikel on, kas tuleb maha või ei?

Rehvidest: jah tõesti 31X10,5 on ilmselt suht viimane piir kui maastikul käia. Linnavahele, kus sillakäik väiksem suudab ka 32" alla kruvida.

Küsimus ka Jaagule:
saan ma pööriseid ise kontrollid? HUBidele hooldus on ikkagi mõtekas teha ning WD40-ga määrida?
Aitan palju oskan...
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

LandLord kirjutas:Nii veljed kodus krt suured nagu kaevurõngad http://www.hot.ee/ok1000/velg.jpg :D Aga on ikka peavalu ,et korralikult laiaks ajada :D Kuna veljed on 5x 112 aga ma olen seda ennegi teinud mitu korda. Flantsid vahele ja jokk :D
Ole mees ja räägi velje mõõdust exploreril
sa kirjutad et ostsid 5x112 aga mis mõõduga sul siis enne all olid või mis mõõduga mul all on http://www.hot.ee/eruunsun/ex1.jpg
Küsin selleks et tahaks varsti kah uuemaid papusi alla panna aga ei tea neid velje mõõte
momendil 265/70/r15, aga mis need augu mõõdud on?
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

Eruun kirjutas:
LandLord kirjutas:Nii veljed kodus krt suured nagu kaevurõngad http://www.hot.ee/ok1000/velg.jpg :D Aga on ikka peavalu ,et korralikult laiaks ajada :D Kuna veljed on 5x 112 aga ma olen seda ennegi teinud mitu korda. Flantsid vahele ja jokk :D
Ole mees ja räägi velje mõõdust exploreril
sa kirjutad et ostsid 5x112 aga mis mõõduga sul siis enne all olid või mis mõõduga mul all on http://www.hot.ee/eruunsun/ex1.jpg
Küsin selleks et tahaks varsti kah uuemaid papusi alla panna aga ei tea neid velje mõõte
momendil 265/70/r15, aga mis need augu mõõdud on?
Expolreri auguvahe on 5X114,3 keskava 70,3 (need poldid siis mis hoiavad velge auto küljes või siis vastupidi), selle järgi ostad veljed, ise tead kui suured 15", 16", 17", 18" või blingbling 22" ning velje järgi rehvi.
Aitan palju oskan...
Vasta

Mine “Ford”