tere lollidemaa asukad!
Moderaator: Moderators
-
rubber
tere lollidemaa asukad!
siin portaalis ilmselt pooletoobised käivadgi, - kuule moderaator ole kena ja kustuta mu konto ära et mul ei tekiks tahtmist siia enam tulla. Minu silmis olete parajad sitanikkujad siin kõik! 
Re: tere lollidemaa asukad!
See,et su isa sind väiksena seksuaalselt kuritarvitas ei anna sulle mingit õigust oma sisemist viha teiste peale välja valada.rubber kirjutas:siin portaalis ilmselt pooletoobised käivadgi, - kuule moderaator ole kena ja kustuta mu konto ära et mul ei tekiks tahtmist siia enam tulla. Minu silmis olete parajad sitanikkujad siin kõik!
Vaata ka populaarset saiti sinusugusele kivipeale : www.suur.ee
Kuna nädalavahetusel oli Haapsalus sodi-ja rullnokkade suurem kogunemine,siis hetkel olen sellistest väljenditest imuune veel pikka aega.
Rubberil lagunes ilmselt tema "maailma tähtsam auto"ära ja siine rahvas on nüüd liigne,ja "kiiksuga"oleme me kõik,oleneb vaatenurgast.
Rubberil lagunes ilmselt tema "maailma tähtsam auto"ära ja siine rahvas on nüüd liigne,ja "kiiksuga"oleme me kõik,oleneb vaatenurgast.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Sulle ei oska muud soovitada,kui et proovi "mägilase" meetodit ja kui ei aita,anna foorumisse teada-meie kandis on tehtud suuri edusamme ajukääbikute ravimisel(katsematerjali on kõvasti käes).Meetod lihtne-ravihüpped Ontika kaldalt on suurimadki lärmajad rahulikuks teinud.Aga seniks päikest ja proovi ka klistiiri!
Ilma vintsita mutta....
Kood: Vali kõik
Minu silmis olete parajad sitanikkujad siin kõik! Tuleb lihtsalt aktsepteerida tõsiasja, et on olemas meie omast totaalselt erinevaid seltskondi, kes viljelevad hoopis-hoopis teisi ettevõtmisi hoopis teistsugustest hinnangukriteeriumidest lähtudes.
Inimene ütles mida arvas. Ja kui see temale probleem on, siis on see tema sügavalt isiklik asi. Minu jaoks TEMA küll probleem ei ole.
http://www.iha.ee/index.php?mode=member&id=6864
Kasutaja nimega "yrryke" pole ka mitte vähe intrigeeriv
Ja miks te mõistate inimest hukka, tema postitus oli ilmselt mõeldud austusavaldusena
Kasutaja nimega "yrryke" pole ka mitte vähe intrigeeriv
Ja miks te mõistate inimest hukka, tema postitus oli ilmselt mõeldud austusavaldusena