Vitarale haagise tarbeks elektrisüsteemi paigaldus

Moderaatorid: Stupiduser, Moderators

Vasta
MARX
Got ARB and Nitrous?

Vitarale haagise tarbeks elektrisüsteemi paigaldus

Postitus Postitas MARX »

Kas Vitaral 94 a 3D on auto tagaosas elektrisüsteemi harukarp, kust vedada juhtmed haagisekonksu pistiku külge?
jlx
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jlx »

ei ole
MARX
Got ARB and Nitrous?

?

Postitus Postitas MARX »

... et juhtmed tuleb vedada siis salongi või mootoriruumi
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Re: ?

Postitus Postitas boob »

MARX kirjutas:... et juhtmed tuleb vedada siis salongi või mootoriruumi
Milleks? Teed tagatulede juurde liitmikud ja asi korras.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
MARX
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas MARX »

seda küll :)
JAN007
Fitting 38"

Postitus Postitas JAN007 »

Soovitan need ühendused maksimaalselt kuiva kohta teha. Olin ise just püsti hädas teemaga, et tagatuled vilguvad ja siis lõpuks ära hakkasid kustuma, põhjuseks osutus just pistiku juhtmete ühendamine taga stange all kogu vee ja soola meelevallas. Ühenduskohas olid juhtmed korrodeerunud pooleks lihtsalt. Kahjuks oli konksu paigaldaja pannud ühendused ka täpselt mingi pistiku taha, seega olid juhtmed katki 1cm pistiku tagant ja mul ei jäänud muud üle kui kõik juhtmed kokku tinutada ja siis termotoru peale lasta igale soonele. Uued kärupistikujuhtmed olid aga õnneks piisavalt pikad, et sain nad tõmmata keresse vasaku udutule taha kus neil ühendustel palju puhtam ja kuivem tunne.
Põhiline jama oli aga see, et vigasele kohale ligipääsukt tuli konks eemaldada ja siis sai kuidagi hädaga ligi, stange mahavõtmine eeldas aga ka rataste eemaldamist, seega loobusin sellest.
Grand Vitara
Andrus Michelis
Rock Crawler

Postitus Postitas Andrus Michelis »

Mina oma tagasihoidliku kogemusega soovitakski kärupistiku juhtmed joota autojuhtmete külge ja siis termokahanev rüüs peale. Viimasel kärupistikul jootsin juhtmed ka pistikukruvide alla kinni. Ja täitsin pistiku tagumise poole miskisuguse "superkindla" mastiksiga. Praeguse "setinguga" pole miskisuguseid lühiseid ja vilkumisi ja kaitsmete kärssamisi esinenud paari aasta jooksul.
Ja pistik katsu koos oma kinnitusplaadika sättida konksu küljes kuhugi sellisesse kohta, et kui konksu adrana kasutad siis pistik mullatöödel ei osaleks.
Sellised tagasihoidlikud tähelepanekud minu poolt.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
MARX
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas MARX »

Minu autol tagatuled mitte stange sees vaid tagumistes poritiibades. Rattakoopa ülaosas on üks kummilutt, kust kaudu saab juhtmed tagatiiba viia. Salongist võtta tüüblitega kate lahti ja pääsebki juhtmetele ligi. Sinna plaaningi konksu juhtmed ühendada, peaks piisavalt kuiv koht olema.
Vasta

Mine “Suzuki / Geo”