Kas siis on exploreril konditsioneer peal või ei ole kas keegi teab?
Sise õhu ventika käimapanemis nupu peal on küll mingid lisad kirjutatud et "Push for AC" vajutan siis läheb tuli seal samas nupu juures põlema aga midagi ei toimu.
Vajutad selle nuppu sisse ja siis pead panema selle suunaja ka samasse asendisse kus see AC peal siis peaks toimima,endal igaljuhul töötab tolles asendis.
kus on friooni või külmagaasi lisamise või kontrollimise koht neil masinatel?
Paistab et asi ei funka puhub seda sama õhku sisse mis väljas on, jahedamat ei anna
Endal oli ka algul panin sisse puhus vaid sama õhku pole ammu kasutanud või ise nagu polegi kasutanud siis hoitsin terve see 150km seda sees mingi poole tunni või enama aja pärast hakkas seda külma mõnuga tulema nii selles asendis kui ta sooja peal kui ka külma peal.Seda lisamise kohta ausalt öelda ei tea.
Ma pidasin seda silmas et see millega reguleerid kas tuleb jahedamat või soojemat õhku et see minuarust vahet ei ole kumma peal on kas punase või sinise ühte moodi puhub külma õhku vähemalt minul...endal ka kohe nagu ei hakka puhuma nata läheb nagu aega sellega.
aiku440 kirjutas:Ma pidasin seda silmas et see millega reguleerid kas tuleb jahedamat või soojemat õhku et see minuarust vahet ei ole kumma peal on kas punase või sinise ühte moodi puhub külma õhku vähemalt minul...endal ka kohe nagu ei hakka puhuma nata läheb nagu aega sellega.
tnx
lasen siis pikemalt vurrata sel asjandusel, näib mis teeb
mul ka ei puhu katsusin ventiililt ei ühtegi survet. Seal on lüliti vahel mis ei lasegi pumbal käima minna kui surve puudub. Kui palavamaks läheb lähen täidan ära neid leiab vast igast kodutehnika remondist. Nad omale ise otsad teinud ja mõõdistavad ära ka täpselt ,et vastu taevast ei lendaks.
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com