Kes teeks velje flantse

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

Kodutu kirjutas:Jutt jutuks aga mure endiselt lahendamata :(
seal es-tuningus peaks sellised ju kohapeal olema!
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas LandLord »

Muideks olen ma neid flantse lasknud teha treialil ja joonised muidugi ise aga kolmel autol on olnud max laiusega 45 mm S mersule läksid kui valatult see 10 poldi süsteem on ka turvalisem ,et siis vääne ei jää väga suur. Ja kurviraadiused paranesid kõvasti. Ja praegugi teen jooniseid Explorerile ja lasen töösse. Mäletan ,et tellisin need Metallifirmalt kord ja siis olid nad 2700.- hinnaks. Aga nüüd on juba paljas toorik 1000.-
Praegused on nii ,et 5x114,3 exploreri oma laiendan kuskil 60mm ja alla kruvin 5x112 mersu pakiauto valuveljed ET 40 -ga 900kg rattale sellised siis http://www.hot.ee/ok1000/velg.jpg AGA kui on soove võin aidata neid meisterdada kõige suurem peavalu on 160mm toorik hea hinnaga saada :D
Välja nägid viimased sellised http://www.hot.ee/ok1000/flants.jpg vabandan selle värvi pärast lihtsalt kaitseks ,et kuuris rooste ära ei sööks.
Viimati muutis LandLord, P Apr 13, 2008 9:28 pm, muudetud 1 kord kokku.
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Postitus Postitas Kodutu »

Üritan omme täpsed mõõdud ja joonised paberile panna ja siis saab miskit planeerima hakata. Mis materjalist teinud oled ja palju umbes ind tulla võiks :?:
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas LandLord »

Materjal ikka raud ja miski 3 mark millest pole mul aimugi. ei ole julgenud alumiiniumi kasutada kuna mootorid ikka 4l ja üle ja siis oleks joonised ka teised. Muidugi ma arendan neid edasi :D Viimased müüsin ära 2000.- eest kuna lihtsalt olid ees kuuris ja raha ka alla pandud. :D
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Vasta

Mine “Bizniz”