Kes teeks velje flantse
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Kes teeks velje flantse
Vaja oleks treialit/freesijat kellel oleks materjal ja kes teeks 25mm flansid 4x100 auguvalemiga valuvelgedele . Soovitavalt siis tallinnas või lähiümbruses.
55 28 76 Andres[/quote]
55 28 76 Andres[/quote]
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Ex TR-2
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Sa pead sellised panema, mille tõmbad pooltelje külge. Ja sellel eraldi poldid velje kinnitamiseks. Mul väänas 8mm flantsiga rattapoldid ära. Ma arvan nii.

Viimati muutis urmas, T Apr 08, 2008 11:29 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kas vaja neid Suzukile? Unustasin oma viimases müügikuulutuses ära, et mul olemas täiesti sobilikud flantsid.
Edit: Sorry, ei lugenud su esimest posti korralikult. Tahtsid 4x100 neid.
Edit: Sorry, ei lugenud su esimest posti korralikult. Tahtsid 4x100 neid.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
kui tellida viitsid, siis põhjanaabritel suht hea hinnaga pakkuda:
http://www.autovaruste.net/content/fi/1 ... 0/310.html
eestis on kah vähemalt üks mingi tjuuningu pood kes pakub:
http://www.es-tuning.ee/?page=91
http://www.autovaruste.net/content/fi/1 ... 0/310.html
eestis on kah vähemalt üks mingi tjuuningu pood kes pakub:
http://www.es-tuning.ee/?page=91
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
- urmas
Mulle tundub, et targem äkki need valukad maha müüa ja plekkveljed hankida. Need saab vastavalt soovile laiemaks teha, offsetti muuta ja tagatipuks veel beadlockid külge installida.
Snegurochka ex.
Re: Kes teeks velje flantse
[/quote]Kodutu kirjutas:Vaja oleks treialit/freesijat kellel oleks materjal ja kes teeks 25mm flansid 4x100 auguvalemiga valuvelgedele . Soovitavalt siis tallinnas või lähiümbruses.
55 28 76 Andres
sul vist oli mu nr ?
Suudad sa ettekujutada milline näeks välja universaalkerega 3ser. BMW laiaks keevitatud ja beadlockistatud velgedegaurmas kirjutas:Mulle tundub, et targem äkki need valukad maha müüa ja plekkveljed hankida. Need saab vastavalt soovile laiemaks teha, offsetti muuta ja tagatipuks veel beadlockid külge installida.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Ex TR-2
Üsna popp näeks välja.Kodutu kirjutas:Suudad sa ettekujutada milline näeks välja universaalkerega 3ser. BMW laiaks keevitatud ja beadlockistatud velgedegaurmas kirjutas:Mulle tundub, et targem äkki need valukad maha müüa ja plekkveljed hankida. Need saab vastavalt soovile laiemaks teha, offsetti muuta ja tagatipuks veel beadlockid külge installida.
- urmas
Ah et bemule vaja. Ma arvan küll, et päris pop saaks.Kodutu kirjutas:Suudad sa ettekujutada milline näeks välja universaalkerega 3ser. BMW laiaks keevitatud ja beadlockistatud velgedegaurmas kirjutas:Mulle tundub, et targem äkki need valukad maha müüa ja plekkveljed hankida. Need saab vastavalt soovile laiemaks teha, offsetti muuta ja tagatipuks veel beadlockid külge installida.
V6rrimees pigistas Voyagerile jeebu rattad alla. Auguvalem sobis ja nüüd ta siis nendega sõidabki
Snegurochka ex.
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
On ka olnud juba esimene soovitaja kes arvas et selle jeebu velje peale võiks HeinaKüüni avarustest miskise 31 mudaka peale ajada.urmas kirjutas:Ah et bemule vaja. Ma arvan küll, et päris pop saaks.Kodutu kirjutas:Suudad sa ettekujutada milline näeks välja universaalkerega 3ser. BMW laiaks keevitatud ja beadlockistatud velgedegaurmas kirjutas:Mulle tundub, et targem äkki need valukad maha müüa ja plekkveljed hankida. Need saab vastavalt soovile laiemaks teha, offsetti muuta ja tagatipuks veel beadlockid külge installida.
V6rrimees pigistas Voyagerile jeebu rattad alla. Auguvalem sobis ja nüüd ta siis nendega sõidabki
Et pidi rohkem meenutama minu igapäevasõiduautot siis
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Kui Sa ilma poltideta flantse otsid, siis tikutaku foorumis sama teema jutuks, seal kasutaja Gets pakub kuni 35mm paksuseid plastikust flantse:
http://tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=26645
http://tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=26645
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks