Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Võix teha mingisuguse rahvamajade ürituse?
Sellise lihtsama kus vintsi vaja pole!
Keegi võix selle orgunnimise enda peale võtta ja mingi asukoha välja pakkuda!
kala kirjutas:Võix teha mingisuguse rahvamajade ürituse?
Sellise lihtsama kus vintsi vaja pole!
Keegi võix selle orgunnimise enda peale võtta ja mingi asukoha välja pakkuda!
Tee ise ära, mis veeretad teiste kaela!
Mul küll pole rahvamaja kuid kampa tuleks küll, nõus ka vintsima
Palun ärge valdage siin ürituse toimumise täpset kohta (maakonna täpsusega)ja kellaaega!
Kogu täpsem info peaks olema saadaval vaid KORRALDAJA telefonilt!
Ütleme nii, et on põhjust konfidentsiaalsuseks.
Viimati muutis Landy, K Apr 06, 2005 11:24 am, muudetud 1 kord kokku.
Milles probleem? Kui sõidetakse teedel, nagu seadus ette näeb, siis pole mingit põhjust salatsemiseks. Kes sellest aru ei saa tuleks siia teemasse postimine üleüldse ära keelata.
sellisel juhul peks kogu foorumi tech osa kah kinni panema - sest mis siis kui
ARK hakkab asjavastu huvi tundma ja avastab et meil on modifitseeritud veermiku
või paigaldatud tehase nõuetele mittevastavad rehvid
RMK on meie sõber mitte vaenlane
Ma kujutan ette ,et paljud metsaomanikud lubaksid offroodijatel piirisihid sisse sõita eriti veel siis kui maasturimehed ka paar sületäit kuuse-(männi-)istikuid maha istutaksid.
Mul ka olemas metsamaatükk katastritunnusega 24001:001:0013 (asukohta kaardil,näeb Maa-ameti kodulehelt,avalikke teenuste alt).
Ja mul pole selle vastu midagi,kui mööda piirisihte roopaid sisse aetakse.
Muidugi peab ka mootorsaega natuke ruumi tegema.
3 metsamaatükki on ka veel kinnistamisel.Riik annab ju iga alla 9a lapse kohta 25000kr eest põllumaandustootjatele tasuta maad ja mul lapsi 7.
Ja maatükke selle alusel erastatud praegu 4(3tk veel erastamisel).
sinna randvere testtrackile ei kannata minna,sest sai täna seda piilumas käidud ja alla tr2 auto pole seal midagi teha!!!
võix ise täitsa vabalt korraldada,aga ei tea nii huvitavaid teid!
Sinna testtrackile võix teid läbi metsa ja kraavide viia ju,aga seal vahepeal jälle päris palju siledat teed!
äkki kellegil tekkib mingi hea idee kuhu minna?
tegin paar video klippi fotokaga ja mõne pildi ka! www.zone.ee/kala85
Viimati muutis kala, K Apr 06, 2005 11:01 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ütleme nii et ei ole mõtet landile foobiat diagnoosida.On jah mõned ametnikud kellele tuleb pikalt seletada et miks ja milleks me mõõda metsasihti sõidame nii et üleliigne ettevaatus tasub end ära.
5m sõitsime ja siis tulime tagasi
Kui kellegil mõtet ei teki kuhu nädalavahetusel minna siis randvere vahel võib sõita ja seda testtracki vaadata
homsex võix plaani paika panna siis teax arvestada!