Vaida raja järelkajad - ehk vaata kus sa sõidad!

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
ormti
M.Kukk
Kontakt:

Postitus Postitas ormti »

"õhtuse vaida rajaga sai i-le täp peale pandud"

Ei ole minu asi suuri mehi käskida ega keelata, aga tahan meelde tuletada, et see "vaida rada" on metskonna ja eraomanike maal. Ja minu kogemust mööda on mõned neist päris kurjad inimesed... Eks ise teate, kus sõitmas käite, aga kui ametlike maaomanike kooskõlastustega korraldatud ametlikul võistlusel teatavaks saadud rada hiljem "metsikult" ründamas käiakse ja see kellelegi ei peaks meeldima, pöördutakse esimesena viimase ametliku sõidu korraldajate poole. Küll ma maaomanikule ära seletan, et tegemist oli juhuslike sõitjatega, aga kardan, et järgmiseks korraks mulle võistluse korraldamiseks nimatatud piirkonnas luba ei anta... Ei tahaks lihtsalt "metsikute" sõitjate pärast sellesügisesel Kukepeal heast rajalõigust loobuda...

Et siis: Ärge sõitke ilma maaomaniku loata võõral maal!
porivormel
tormi tamm
5179866
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

ormti kirjutas:"õhtuse vaida rajaga sai i-le täp peale pandud"

Ei ole minu asi suuri mehi käskida ega keelata, aga tahan meelde tuletada, et see "vaida rada" on metskonna ja eraomanike maal. Ja minu kogemust mööda on mõned neist päris kurjad inimesed... Eks ise teate, kus sõitmas käite, aga kui ametlike maaomanike kooskõlastustega korraldatud ametlikul võistlusel teatavaks saadud rada hiljem "metsikult" ründamas käiakse ja see kellelegi ei peaks meeldima, pöördutakse esimesena viimase ametliku sõidu korraldajate poole. Küll ma maaomanikule ära seletan, et tegemist oli juhuslike sõitjatega, aga kardan, et järgmiseks korraks mulle võistluse korraldamiseks nimatatud piirkonnas luba ei anta... Ei tahaks lihtsalt "metsikute" sõitjate pärast sellesügisesel Kukepeal heast rajalõigust loobuda...

Et siis: Ärge sõitke ilma maaomaniku loata võõral maal!
1. Me ei sõitnud eramaal
2. Me ei lõhkunud suvalises kohas loodust ,ega käitunud muud moodi Offroadi huvilisele mitte kohaselt.

3. Miks jäi sulle hinge närima just see Metsik, et tema nime pead väänama ja pöörama iga lause lõppu.
Sõitsime ju vaida kandis suurema seltskonnaga.
4. Ei olnud see õhtune sõit seotud mitte kuidagi Alansi Offroad klubiga.
(isegi mitte natukene)

5. Saan su murest täiesti aru, et keeruline on leida trasse kus võistlusi korraldada. Saan ka sellest aru, et kui ei tohi siis ei tohi.
Ükskõik mis põhjusel siis ...

Ühesõnaga mina olin toona kah seal üks asjaosalisi.
Ja kui on minu vastu mingeid pretensioone siis olen nõus meeleldi ka oma tegude eest vastutama.

Lugupidamisega : Erko Väizene, 5110092.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Võrrimees rahu.
Arvan et seekord kasutati tekstis omadussõna metsik. Mis on ülekantud tähenduses ka kui "mitte organiseerunud" , "omaalgatuslik" jne.
Analoog reisimisest kus on võimalik reisibüroost võtta kogu pakett ( hotellid, söögid, transport, ekskursioonid jne ) või ostad ainult lennukipileti ja reisid "metsikult" ehk omalkäel.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”