Vintsi väljavõte ei tööta

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Hanneshk
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Vintsi väljavõte ei tööta

Postitus Postitas Hanneshk »

Kas on mingi standard viga või on kellegil kogemust kas tasub hakata kasti lahti võtma
busterike
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas busterike »

:shock: alustax ikke kergema kaalulistest detailidest....äkki on keegi aegade jooksul väljavötte seest möne hammaka "tuuri " pand :roll:
ben
Mudder

Postitus Postitas ben »

kõigepealt kirjuta mis autoga tegemist ja siis näita mõnele asjalikule vintsijale , võib olla et lihtsalt kang ei ulatu jne. kasti kallale mine ikke kõige viimasena !
Hanneshk
Off Roader Wannabe
Kontakt:

auto on Patrol 88a, vist siis miskit 160 mudel.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Kas tross ikka liigub lõpuni välja? Äkki sa ei jõua korralikult väljavõtet ära rakendada, kuna tross kiilub kinni?

160'l peaks olema trossiga aktiveerimine.
+372 5028488
Hanneshk
Off Roader Wannabe
Kontakt:

see oli küll nüüd midagi asjaliku - mis on trossiga aktiveerimine, tegelikult vaatasin seda kas töötab üldse ilma et vints küljes oleks.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Enda 160'l oli tross kõri külge kinni roostetanud. Uueks trossiks sobis zigulli tooreklapi tross. Natuke tinutamist, määrimist ja kirumist ning voila. Rabad salongist nuppu ja väljavõte hakkab all ringi käima. 8)

Üldiselt, kui auto alla ronid, saad ka ilma trossita asja tööle rakendada. Liiguta käega seal seda mehanismi, mida muidu tross liigutab ja näed kohe ära kas töötab või ei. Aga jah ka seda on esinenud, et hammakad on välja võetud ja ei töötagi.
+372 5028488
Hanneshk
Off Roader Wannabe
Kontakt:

küsimus selles et kas ma toimin õieti - lülitan 4WD kangi N asendisse, panen sisse esimese käigu - kas sellisel juhul peaks vintsi väljavõte auto all tööle hakkama
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Ohoooo :shock: :shock: :shock: vaat sellisest vintsi lülitamise meetodist kuulevad minu vanad kõrvad küll esimest korda...

Vintsi lülitamiseks on istme kõrval pisike must ümmargune nupp, mida saab üles-alla liigutada. Kui see on puudu, siis tuleb lülitus ise teha, selleks on vajalik mingil moel liikuma panna hoob, mis asub väljavõtte peal väljavõtte korpuse küljes. Selle lülituse koostamine on vintsija fantaasia küsimus, saab kasutada nii tross- kui ka kanglülitust, viimane on muidugi lollikindlam...
Hanneshk
Off Roader Wannabe
Kontakt:

vabanda, ei osanud ennast vist õieti väljenada, algaja asi. Mul pole praegu vintsi üldse küljesgi aga tahaks kindlaks teha kas autol vintsi väljavõte töötab. Küsimus ongi selles, et millised kangid millises asendis peaks olema et ma näeks kas väljavõte töötab.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Hanneshk kirjutas:vabanda, ei osanud ennast vist õieti väljenada, algaja asi. Mul pole praegu vintsi üldse küljesgi aga tahaks kindlaks teha kas autol vintsi väljavõte töötab. Küsimus ongi selles, et millised kangid millises asendis peaks olema et ma näeks kas väljavõte töötab.
Ok, veel korra - 1. esimene käik sees,2. vahekasti hoob N asendis,3. väljavõtte hoob kas ühes või teises servas, keskel on neutraalasend. Osadel patroolidel, millel pisike nupp käsipiduri hoova kõrval, saab väljavõtet ainult ühtpidi tööle panna, nendel siis nupp väljatõmmatud asendisse, siis peab töötama. Kui ei tööta, on viga kas lülitustrossis/hoovas, või siis on keegi väljavõtte hammasratastest vähemal või rohkemal määral tühjaks teinud.
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Postitus Postitas inseneer »

tegelikult PEAB vinsi väljavõte toimima igas asendis, st sõltumata nuiade asenditest käigukastis ja vahekastis. loomulikult tuleb ainult see must nupuke ka üles tõmmata.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”