Cherokee ventilaator käib nagu ise tahab
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Cherokee ventilaator käib nagu ise tahab
Cherokeel (4 l mootor) on kakas jahutusventilaatorit. Elektri ventikas lülitab end pidevalt sisse ja välja (korraga käib mõned sekundid, siis jälle natuke aega seisab) sõltumata mootori temperatuurist. Isegi sõidu ajal. See ei ole ju normaalne. Mis võiks seda põhjustada loogiliselt. Ilmselt kaks asja - jahutusvedeliku temperatuuri andur ja relee - võiks jupsida. Ehk oskab keegi nõu anda.
Ka mehaaniline ventikas käib kogu aeg ringi. Seisva mootoriga on vetika laba siduri otsas lahti küll, st annab ringi ajada vabalt. Töötava mootoriga ei ole proovinud näppu vahele ajada, et kontrollida. Kas see on normaalne?
Ka mehaaniline ventikas käib kogu aeg ringi. Seisva mootoriga on vetika laba siduri otsas lahti küll, st annab ringi ajada vabalt. Töötava mootoriga ei ole proovinud näppu vahele ajada, et kontrollida. Kas see on normaalne?
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Re: Cherokee ventilaator käib nagu ise tahab
Kas su auto on kondiga või ilma?Krusty kirjutas:Cherokeel (4 l mootor) on kakas jahutusventilaatorit. Elektri ventikas lülitab end pidevalt sisse ja välja (korraga käib mõned sekundid, siis jälle natuke aega seisab) sõltumata mootori temperatuurist. Isegi sõidu ajal. See ei ole ju normaalne. Mis võiks seda põhjustada loogiliselt. Ilmselt kaks asja - jahutusvedeliku temperatuuri andur ja relee - võiks jupsida. Ehk oskab keegi nõu anda.
Minuarust oli see elektri vent tal kuidagi kondi ahelaga kah seotud.
St kui kont on sisse lülitatud sunnib venti kohe tööle .
Vähemalt minu vanal valgel oli asi nii...
See siis oli üks võimalikest varjantidest.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
zum kirjutas:Akna peale puhumise rezhiimis on ka kont taga. Kui sa seda ei teadnud juba.
zum
oot, mis kas selle asendi peal nag pildidl on - on kont peal siis ve?
mina siiani arvasin et ainult AIR COND´i peal on kont taga...
see ameerika loogika jääb arusaamatuks...mis siis VENT ja HEAT peal ainukesena ilma kondita ve? või on põhjus selles, et lumetuisk ja suured hanged on mu mõistuse hõivanud
Viimati muutis Cruizsub, N Aug 19, 2010 6:05 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Üldiselt ameeriklastel on nendes režiimides, kus õhku esiaknale puhutakse kont aeg-ajalt (mitte pidevalt) järgi. Tegelikult on ju konti niiskete ilmadega akende kuivatamiseks isegi rohkem vaja kui suvel jahutamiseks.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kindel ei ole päris, aga minuarust on kont ikka pidevalt taga. Lihtsalt ventikas jahutab vastavalt vajadusele. Siis aknale puhudes.reimo kirjutas:Üldiselt ameeriklastel on nendes režiimides, kus õhku esiaknale puhutakse kont aeg-ajalt (mitte pidevalt) järgi. Tegelikult on ju konti niiskete ilmadega akende kuivatamiseks isegi rohkem vaja kui suvel jahutamiseks.
zum
Võib-olla see sõltub siis autost. Minu omal igatahes lülitab kompressor ennast aeg-ajalt järgi akna peale puhudes (aga ega ma nüüd pead anda ka ei julge, et mul kõik tipp-topp korras
)
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud