Jeepi hooldus Tartus
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Jeepi hooldus Tartus
Kes soovitaks korralikku kohta Jeepi hooldamiseks Tartus.(Silberit mitte pakkuda)
Jeep Commander
TopPartsus Ringteel olen paar korda enda XJ-i hooldada lasnud, aga korralikku töökoda eriti ei oska soovitada.
TopPartsuga on juhtunud, et tellitud tööd on küll arveldatud aga hiljem on selgunud et töö on tegemata. Varuosasid saab sealt ameeriklastele hästi, aga tarneajad ei ole veel kunagi paika pidanud.
Mulle siiani parim lahendus on olnud osade tellimine TP-st ja töö kohalikus väikses autoremondis Otepääl. Su Commander on küll sedavõrd komplitseeritum et seda suvalise nurgataguse töökoja kätte ei julge lasta.
Sellest loost arvatavasti palju abi sulle ei ole, jagame sama muret...
TopPartsuga on juhtunud, et tellitud tööd on küll arveldatud aga hiljem on selgunud et töö on tegemata. Varuosasid saab sealt ameeriklastele hästi, aga tarneajad ei ole veel kunagi paika pidanud.
Mulle siiani parim lahendus on olnud osade tellimine TP-st ja töö kohalikus väikses autoremondis Otepääl. Su Commander on küll sedavõrd komplitseeritum et seda suvalise nurgataguse töökoja kätte ei julge lasta.
Sellest loost arvatavasti palju abi sulle ei ole, jagame sama muret...