eelsüüte lambike
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
eelsüüte lambike
tere
Sai just ostetud 90a. pajero ning eelnimetetud lambike ei toimi. Pirnid ja kõik kaitsmed on terved. Ja relee plõksimist on kuulda kui eelsüüdet anda ning samas on külmkäivitamisel tunda, et mõni eelsüüte küünal tahab vahetust. Kust otsida järgmisena viga, et lambike põlema saada või on lambi mitte põlemisel ja vigasel eelsüüte küünlal mingi omavaheline seos ???
tänud kes viitsivad vastata.
Sai just ostetud 90a. pajero ning eelnimetetud lambike ei toimi. Pirnid ja kõik kaitsmed on terved. Ja relee plõksimist on kuulda kui eelsüüdet anda ning samas on külmkäivitamisel tunda, et mõni eelsüüte küünal tahab vahetust. Kust otsida järgmisena viga, et lambike põlema saada või on lambi mitte põlemisel ja vigasel eelsüüte küünlal mingi omavaheline seos ???
tänud kes viitsivad vastata.
mõned ühendused oksüdeerunud äkki?
oli kunagi fronteraga sama sorti värk, käima läks läbi ussi sellesamusegi, lambike põles küll, aga peale vaevarikast käivitamist jäi vilkuma. küll sai asja üle mitme kandi pealt aru peetud, küünlaid vahetatud jne.. aga ei midagi. fronteral oli seal sihuke pistiku moodi värk, kust posu juhtmeid ühendub, lisaks muule ka eelsüüte küünalde ome. peale ühenduste puhastamist läks normaalselt käima, lambike käitus normaalselt - kahju ainult diislikeskuste peale kulutatud rahast. oleks saanud mitu õhtut kõrtsis lillutada.
oli kunagi fronteraga sama sorti värk, käima läks läbi ussi sellesamusegi, lambike põles küll, aga peale vaevarikast käivitamist jäi vilkuma. küll sai asja üle mitme kandi pealt aru peetud, küünlaid vahetatud jne.. aga ei midagi. fronteral oli seal sihuke pistiku moodi värk, kust posu juhtmeid ühendub, lisaks muule ka eelsüüte küünalde ome. peale ühenduste puhastamist läks normaalselt käima, lambike käitus normaalselt - kahju ainult diislikeskuste peale kulutatud rahast. oleks saanud mitu õhtut kõrtsis lillutada.
helista kui soovid mulle ma seletan kuida mina selle asja sain tööle, mul olid vahetatud kõik küünlad ,kõik elekter ka kotrollitud , vahetasin ka thermo anduri ,,,,viga vist on eelsyyteajus-blokis (uus maksab miski 9000EEK) ..mina lahendasin selle 15EEK eest ära 
Kysimus: Kaua sul kylmana eelsyydet hoiab? kas 4-5 sec? Kuida käivitub kylmaga?
terv.
Sergo
5132620

Kysimus: Kaua sul kylmana eelsyydet hoiab? kas 4-5 sec? Kuida käivitub kylmaga?
terv.
Sergo
5132620
kas äkki sul sama jama et B-osa kyynal ei sobi?priitprg kirjutas:Nüüd veel hullem jama. Küünlad vahetatud ja enam eelsüüde üldse ei toimi(relee plõksu pole aga kui releele otse vool peale anda siis plõksib küll). Kust tõmbereleele vool peale tuleb?
mul endal 92a 2,5TD ja minu omale sobivad ainult originaalkyynlad.
Täiesti õigus. Sai ka Maasturites ära käidud ja kõiksugu võimalike erinevaid releesid vahetatud ja proovitud(siinkohal suured tänud Maasturid.ee`le) aga tulemus ikka null. Tuleb siis ikka ise see süsteem manuaalseks teha.Uko kirjutas:Elektrik ei leia ilmselt midagi.Sellega on lihtsalt üks kuradi jama, nagu tavaliselt.