Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
helx kirjutas:Hei Hopsti, ma siis nüüd kodus tagasi päästeoperatsioonilt "Gaz69 Kopratrassilt välja" ! Oi oi oi milline rada, lausa mnjahhh, tehke järeldused siis ise. Pildid Üleval. Lahedat vaatamist siis kõigile. http://nagi.ee/photos/Helx79/sets/79729/
Piltidelt näha, et Cheromeestele on mingi peibutis välja pandud või on see mingi uus KP
See on "Kopra baar"
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
helx kirjutas:Hei Hopsti, ma siis nüüd kodus tagasi päästeoperatsioonilt "Gaz69 Kopratrassilt välja" ! Oi oi oi milline rada, lausa mnjahhh, tehke järeldused siis ise. Pildid Üleval. Lahedat vaatamist siis kõigile. http://nagi.ee/photos/Helx79/sets/79729/
Piltidelt näha, et Cheromeestele on mingi peibutis välja pandud või on see mingi uus KP
See on "Kopra baar"
Kas ka avalikuks kasutamiseks ja mis tingimustel?
Ilusa ilmaga võtaks teinekord ette. 22.03 sama lugu, et olen pikalt plaaninud Alansi kapist osa võtta ja kardan, et samal päeval teile järgi ei jõua.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
sowat kirjutas:nägin seda jah tuleb midagi muud välja mõelda.aga kas oled oma varu osad kätte saanud LR90.või ikka ootad aina
Sowat... kui sa muud lahendust ei leia püksikute suhtes siis annan sulle mõne näpunäite, pane pea tööle ja meisterda endale "MägiAivari" Teibist säärikud. Näiteks mu naine lubas mulle integreerida propelleri selja peale et vees lahedam liikuda oleks.
Hoi Hoi !
Soomemaalt elusalt ja tervelt tagasi.Pagan kus karjalas oli alles lund, hanged olid esimese korruse akendeni , huuuh.Mardo su rehvid on mul mitsu kastis ja olen umbes 11.00 paiku Tapal,või tuled õhtul Porkunisse järgi helista.Oll sul tuleb Uudekülla kummidele järele tulla(mahavõtmine läheb 200.-eeku)Nii ja nüüd magama ,sest 45 tundi ärkvelolekut väsitab .Admiral NELSONIL veel tunnike kodu .
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910