Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Heinza kirjutas:Mina Admiral Nelson kinnitan täie tõsiduse ja vist mõistuse juures ( vahel küsitav ) et osalen Kopra raja ekspeditsioonil koos kahe madrusega kes on Sowat ja Boob või oli see vastupidi.... ei mäleta. Aga seal ma , me oleme. Ja Alansile läheme teine kord siis kui nemad kopra rajale tahavad tulla vot nõnda , mina jään ja olen lõpuni algselt plaanitu juures ja sõpradega .
Minu osalemine sõltub sellest, kuidas pulgad Emamaalt kohale
jõuavad. Tahaks mõned km sõita vabalt, enne kui põhjakaasiga
minekuks läheb
helx kirjutas:...aga ikkagi, teeks siis väikese rivistuse ja isikukooseisu kontrolli kes on kindlad tulijad, andgu siin alamfoorumis endast märku. Hea oleks näha ka uusi üritajaid Kopratrassil! Kahju jah et JEEBUD ei saa seista meiega 22.03 ühel stardijoonel.
Aktiivsemat foorumi kasutamist tahaks näha kaa
Nuu aga Alansil on ju stardijoon kõigile...
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Minul on küll raske mitte minna kuna olen ju iga päev kopratega kõrvuti ja arvan et sauna tulete ka mu juurde. Kordan veel vee puudust ei ole. leitsin eile siit lähedalt veel ühe ilusa ja sileda kõva kattega avastamata tee jupikese oma 5 km aga osa sellest on täitsa võsa kuna 30 aastat pole keegi sõitnud. Kokku tulevad ju ilusad ja tugevad ainult , et järgmine päev võsa lõikama mudugi kui saan maaomanikuga kokkuleppe.
maasikas kirjutas:Teema tundub huvitav , mis te vaidlete. Kes tahab see tuleb kes ei taha ärgu tulgu , see üritus pole kohustuslik. Vabandusi pole vaja otsida.
maasikas kirjutas:Teema tundub huvitav , mis te vaidlete. Kes tahab see tuleb kes ei taha ärgu tulgu , see üritus pole kohustuslik. Vabandusi pole vaja otsida.
austan sinu suhtumist maasikas , ei ole vaja vabandada, kes tuleb se tuleb !
Maasikas tegi uue vanasõna Muide ma lähen Merelasega Soomemaale vidinaid tooma nagu näiteks autokumme ( friikide jaoks on need rehvid eesti keelse aga autokummid ) vintsi nööri jm. mis meil metsas-mudas vaja läheb kellel huvi ka miskit saada võime ära tuua. Lähme aga kaugele karjalasse , ja pood on siis www.offroadtarvike.fi vaadake ja mõelge. Aega pühapäeva kella 17.00 ni siis hakkame laeva tüürima ja AGA HELISTAGE MULLE MOBIILILE
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Hei Hopsti, ma siis nüüd kodus tagasi päästeoperatsioonilt "Gaz69 Kopratrassilt välja" ! Oi oi oi milline rada, lausa mnjahhh, tehke järeldused siis ise. Pildid Üleval. Lahedat vaatamist siis kõigile. http://nagi.ee/photos/Helx79/sets/79729/
NB! Lisan juurde ka selle et: AUSTATUD WINTSMÄNNID, 22.03.08 Kopratrassile kohustuslikud Kalamehe kummikud!!!! Soovitan soojalt, kerge se trass meile ei saa olema
Metsad kõikjal väga pehmed.
Eile käisime kah "kusagil" sõitmas ja rada oli peaaegu sõidetav ainult 37 rehviga laplanderile Kuigi see oli ka vahepeal nii maa sees , et uksed lahti ei tulnud.
helx kirjutas:Hei Hopsti, ma siis nüüd kodus tagasi päästeoperatsioonilt "Gaz69 Kopratrassilt välja" ! Oi oi oi milline rada, lausa mnjahhh, tehke järeldused siis ise. Pildid Üleval. Lahedat vaatamist siis kõigile. http://nagi.ee/photos/Helx79/sets/79729/
Piltidelt näha, et Cheromeestele on mingi peibutis välja pandud või on see mingi uus KP
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.