M: tiivalaiendid maasturile, kapotikaitsmed EGR-id/HEKO

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

trc kirjutas:Muideks. Climairil on veel olemas ka Offroad seerias osadele maasturitele katuse serva mounditav päikesesirm
. Ja jälle on mul kahju - ei pole ka seda tehtud G'le.
G ju õnneks sirge klaasi ja esiosaga. Seega poel muud, kui veidi tööd alumiiniumiga ja sobiv sirm ongi ise valmis tehtud. 8)

Nagu siin pildil:
http://www.landrover.ee/est/galerii/200 ... image0.htm
oleval rohelisle LR'il
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Postitus Postitas paevaline »

trc kirjutas:
See kuidas lugupeetud müüja riigikeelt oskab või kui korrektne on lauseehitus/iseloomustus miski palika kohta nende kodulehel, on teine laul.
See ei häirinudki 8)
Tükike Gruusiat Pärnus
www.kolhethi.ee
Andrus Michelis
Rock Crawler

Postitus Postitas Andrus Michelis »

Need külgmised vidinad teevad maanteel sõites nikotiini tarvitamise tõesti mugavamaks. Samas klaaside pesemise teevad jälle ebamugavamaks. Muid pudinaid pole katsetanud, ei oska kommenteerida.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Kasutaja avatar
KOSHEI
IC Honoured Member

Postitus Postitas KOSHEI »

Eesti keelt ei ole nii lihtne valja oppida, selleparast, veel ei saanud 100% ilusti kirjutada/raakida..

Esiklaasi paikesesirmi, mis pildil on, pakub ka Vepro tootja. ClimAiri poolt samuti saab kui huvi on. Praegu meie tootame koos Heko-Team-iga, EGR-iga, Vepro-ga, osadelt climairiga. Kuid viimase tootjalt eriti ei soovi osta, segavad klaasile ilusti tagasi minna.. EGR-i poolt tuulesuunajad naitex, liimitavad uksele, samuti ei soovi, nendel on hind korgem ning valimus minu meelest 3-4 vahel jaab.. Heko-Team poolt kvaliteetsed tuulesunajad, endal terve ring seisab. Praegu saab 9-5-l, enne oli opel monterey-l ning vaga ilusi soobivad ;)) Pluss on juurde et liiva ei paase sisse, kui liigute maasturiga kuskil maal...
simpson
Rookie

Postitus Postitas simpson »

Huvitav kas need tuulesuunajad ka turvalised on?
Ma olen sealt mangustist ostnud oma volvo 850nele sellised jubinad( edeva välimuse tõttu). Aga kas ka metsas nad on ohutud kui nt. mõni oks pauguga vastu läheb (äkki lähevad kildudena puruks ja end kõris sellist tükki küll tunda ei tahaks) :?
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

KOSHEI kirjutas:Eesti keelt ei ole nii lihtne valja oppida, selleparast, veel ei saanud 100% ilusti kirjutada/raakida..

Esiklaasi paikesesirmi, mis pildil on, pakub ka Vepro tootja. ClimAiri poolt samuti saab kui huvi on. Praegu meie tootame koos Heko-Team-iga, EGR-iga, Vepro-ga, osadelt climairiga. Kuid viimase tootjalt eriti ei soovi osta, segavad klaasile ilusti tagasi minna.. EGR-i poolt tuulesuunajad naitex, liimitavad uksele, samuti ei soovi, nendel on hind korgem ning valimus minu meelest 3-4 vahel jaab.. Heko-Team poolt kvaliteetsed tuulesunajad, endal terve ring seisab. Praegu saab 9-5-l, enne oli opel monterey-l ning vaga ilusi soobivad ;)) Pluss on juurde et liiva ei paase sisse, kui liigute maasturiga kuskil maal...
Koshei. Tead mis vä. Kirjuta parem vene või inglise keeles. Tuleb tekst arusaadavam - ütlen ausalt see oli esimene postitus millest ma ei saanud enam üldse midagi aru.
Lisaks. Kui sul on näidata MB G'le sobivat kapotikaitset ja /või päikesesirmi esiklaasi ülaserva siis ma vaataks neid hea meelega.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
KOSHEI
IC Honoured Member

GL muudelile on.... G muudelile ei ole.. aga kirjutame esmaspaeval tehasele, arvan et saab kuu parast. ;)
Kasutaja avatar
Ojala
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Ojala »

kas seda kapoti kaitset või tuulesuunaja mis ta oligi ka discovery II -le pakkuda on ?
TR 3
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

trc kirjutas:Kindlasti hangiksin ka kapotikaitse. Kui keegi vaid teeks teda G'le.
Pole midagi vaielda - kindlasti hoiab ta eemale nii suurema osa putukatest kui ka säästab esiklaasi mis meie teede liivapritsis kuigi kaua läbipaistev ei püsi. Kas hoiab klaasi väikeste kivide eest? Jah. Kas kapoti värvi kaitseb? Kah jah.
Puhtalt huvist olen alati mõelnud, et mismoodi selline kapotikaitse peaks tõrjuma putukaid, kive või muud?
Kas mõeldud on kapotikaitse all seda plastikust riba:
Pilt
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
kopakutt
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas kopakutt »

trc kirjutas:Härrased rahu ometigi, ma ei mõista kuskohast king pigistab ja seetõttu ei näe põhjust iroonitsemiseks.
Küljeklaasidel tuulesuunajad on mul endalgi. Kinnitan - nii sirgel asjal kui G on nad näiteks igati asendamatud - klaasi avamisel ei tilgu katuselt tulev vesi mitte salongi vaid juhitakse kenasti sinna kus ta koht. As well, et sõidu ajal tekitatakse meeldiv hõrendus just õigesse kohta nii et minu kui suitsetajal on võimalik ilma kõrvapõletikuta oma hobiga tegeleda. Lisaks eelmainitule, on nad toonitud ja seetõttu töötavad ka päikesevarjuna küljelt tuleva päikesevalguse korral.

Kindlasti hangiksin ka kapotikaitse. Kui keegi vaid teeks teda G'le.
Pole midagi vaielda - kindlasti hoiab ta eemale nii suurema osa putukatest kui ka säästab esiklaasi mis meie teede liivapritsis kuigi kaua läbipaistev ei püsi. Kas hoiab klaasi väikeste kivide eest? Jah. Kas kapoti värvi kaitseb? Kah jah.
Ennetan küsimust, et kas sellest kapotikaitsest metsas kasu on. Kindlasti mitte kui kavatsetakse metsa murdma minna. väiksemaid oksi kindlasti eemale lükkab sedasi, et värvkate ei kriimustu - minuteada ei ole 4x4.ee puhas diehard offroaderite maadluskoht kus räägitakse vaid autodest mille katusemõlgid seestpoolt kirsaga välja lüüakse või kardaan peenemast tammest voolitaks, et metsast välja saada.

See kuidas lugupeetud müüja riigikeelt oskab või kui korrektne on lauseehitus/iseloomustus miski palika kohta nende kodulehel, on teine laul.
Arvan, et täitsa õige jutt. (Muidugi kui õige tegu see suitsetamine on. Aga iga inimese oma asi, mis oma tervisega teeb.) Nii, et sõbrakesed, vaadake enne peeglisse kui hakkate kedagi maha tegema. Ja Kosheile edu keeleoskuse harjutamisel. Kui kõikidel venekeelsetel inimestel oleks selline oskus ja tahe meie keelt rääkida siis oleks ju lausa lust Eestis elada.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

KOSHEI kirjutas:Tere,
Huumori paha ei tee, kuid utleks Teile, et mitu inimesi 4x4-st tellisid tuulesuunajad endale :D
Kapotikaitse naeb niimodi valja:
http://www.mangust.ee/pic/1.jpg
Ei, see on laadna vidin. Juhib putukad sujuvalt üle esiklaasi enamuses... seda siis suurtel maanteekiirustel.
+372 5028488
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

trc kirjutas:Küljeklaasidel tuulesuunajad on mul endalgi. Kinnitan - nii sirgel asjal kui G on nad näiteks igati asendamatud - klaasi avamisel ei tilgu katuselt tulev vesi mitte salongi vaid juhitakse kenasti sinna kus ta koht.
Nats OT, aga... huvitav, miks see nii on? Katuserenni lahendus jätab soovida? Ses suhtes, et wra on külgedelt ka nagu kolhoosi laut ja alles paar nädalat tagasi jäid mul aknad miski 2-3 cm lahti tööl parklas. Vihm tuli - ..., selline, et õue kinni kruttima enam ei tihanud mitte minna ja üks kolleeg, kes oma sarapicasso katuseluugi veidi irvakile unustas, kühveldas käega oma tagaistmelt 3 cm veelompi välja...
Minul ei olnud mitte üht piiska salongis (tuult ka ei olnud vihma ajal muidugi).
Samas, suurematel kiirustel on lahtise aknaga mõnus turbulents kõrvas täpselt, selle võtaks see jubin ehk maha jälle. Vajadust siiski ei tunne.

Muust - mis see kapoti suunaja tuulemüraga teeb, oskab keegi öelda oma kogemustest?
Ja Koshei, kas 2001 wranglerile kapoti tuulesuunajat ka on, hinnakirjast ei saanud aru...?
Idee poolest võiks täitsa kaaluda, sest esiserv ja esiklaas saavad tappa küll pidevalt ja just teedel. Metsatarvik see muidugi ei ole, pole mõtet teemat nii püstitada.
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
Ojala
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Ojala »

kas kapoti kaitset ja päikse sirmi disco II ka pakkuda on
TR 3
uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

Vastan ise neile küsimustele nii hästi kui oskan...
tanel kirjutas:Kas 2001 wranglerile kapoti tuulesuunajat ka on, hinnakirjast ei saanud aru.
Kapotikaitse:19107
JEEP WRANGLER 1996r. → 396,88 EEK
Ojala kirjutas:Kas kapoti kaitset ja päikse sirmi Disco II ka pakkuda on?
Disco II on ainult tuulesuunajad ustele, võimalik et sobivad mõne teise auto
kapoti tuulesuunaja ja katusesirm (vajalik laiuste mõõt).
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Kasutaja avatar
KOSHEI
IC Honoured Member

Tere jälle =)

Saab nii KAPOTIKAITSMED nii tuulesuunajad.
Hetkel meie pakkume Heko-Team, EGR, ClimAir, Vepro tooted. Meie koduleheküljel hetkel hinnakiri vaid Heko-Teami kohta, nii et palun pöörduge meili info@mangust.ee
Vasta

Mine “Bizniz”