M: tiivalaiendid maasturile, kapotikaitsmed EGR-id/HEKO

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Kasutaja avatar
KOSHEI
IC Honoured Member

M: tiivalaiendid maasturile, kapotikaitsmed EGR-id/HEKO

Postitus Postitas KOSHEI »

On pakkuda tiivalaiendid maasturile. Samuti pakkume kapotikaitsmed, tuulesuunajad firmadelt EGR/HEKO.

Kui soovite oma muudelile, kirjutage oma auto muudel meili info@mangust.ee, vastame esimesel voimalusel.

P.S. Samuti saab esirauad/kuljerauad. Kuid tellimisaeg ca 2 kuud.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Mis asi on kapotikaitse ja milleks kapotti kaitsta vaja on ?
tartuoffroad.ee
5581340
H.K
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas H.K »

http://www.mangust.ee/aks/index.html Kapotikaitsest ei lugenud firma kodukalt midagi välja, aga tuulesuunajate kohta sai kõvasti targemaks :lol:
Siiani olen mina autos olnud õhujugede mõju eest kaitsetu ja mu auto ilu pole ka veel esile tõstetud :cry:
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

MahviaDeTyrk kirjutas:Mis asi on kapotikaitse ja milleks kapotti kaitsta vaja on ?
Kas Sa pole kunagi metsas käinud? Jämedamad oksad ja puud kipuvad kapotti mõlki taguma, kapotikaitse on ilmselt vähe kõrgemale ulatuv "kängururaud", Võrrimees integreeris sellise oma grandi stangese:
Pilt
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Ma kipun arvama,et see kapotikaitse on plastikust tilulilu mis ameerika maal moes on,metsa sobib see ilmselt esimese oksani.
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

yanekk kirjutas:Ma kipun arvama,et see kapotikaitse on plastikust tilulilu mis ameerika maal moes on,metsa sobib see ilmselt esimese oksani.
No kuule, ükski endast lugupidav inimene ei hakka siia foorumisse sellist asja kaitse nime all pakkuma ometi...
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

See tuulesuunaja ju kah vajalik asi. Kas me vähe oleme näinud neid mudaseid naeratusi :D Unustage muda hammaste vahel, ja hankige kohe.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
KOSHEI
IC Honoured Member

Tere,
Huumori paha ei tee, kuid utleks Teile, et mitu inimesi 4x4-st tellisid tuulesuunajad endale :D
Kapotikaitse naeb niimodi valja:
http://www.mangust.ee/pic/1.jpg
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

KOSHEI kirjutas: Kapotikaitse naeb niimodi valja:
Milles seisneb sellise kaitse effekt? Et siis mille vastu või mille eest ta täpsemalt kaitseb?

lugupidamisega,
rommi
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

rommi kirjutas: Milles seisneb sellise kaitse effekt? Et siis mille vastu või mille eest ta täpsemalt kaitseb?
Venemaal üsna levinud pajebootin. Põhiefekt seisneb õhuvoolu ülessuunamises ja sellega putukate esiklaasist eemale hoidmises. Üsna mitme mehega olen rääkinud, kõik ütlevad, et mõjub... et vaevalt veerand tavakogusest jõuab esiklaasini ja nühkimist palju vähem. Suuremad elukad ehk mesilased-põrnikad muidugi tulevad läbi, aga sääsed-kihulased viskab üle katuse. Nii et kapotti see asjandus küll ei kaitse :D
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Postitus Postitas paevaline »

KOSHEI kirjutas:Tere,
Huumori paha ei tee, kuid utleks Teile, et mitu inimesi 4x4-st tellisid tuulesuunajad endale :D
Kapotikaitse naeb niimodi valja:
Apppiii :shock:
Mõnita volkaritüüpe - kuid offroadil pole sellega küll mitte midagi teha.
Kuid päris mõtetu see vist kah pole:
http://www.stylintrucks.com/parts.aspx?partfamilyid=84

"At highway speeds stones, bugs and other debris are constantly pelting your vehicle's finish at a high rate of speed. Keep your hood and fenders protected with our Custom-Fit Hood Guards."

Aga noh .... :?
Tükike Gruusiat Pärnus
www.kolhethi.ee
Kasutaja avatar
KOSHEI
IC Honoured Member

Tere,

Kapotikaitse hoiab Teie esiklaas terveks.. ehk vaikesed kivid lendavad ule katuse.
Tuulesuunajad aitavad säästma Teie saloon, kui hakkate metsas sõitma, vähem lendab avatud akendele =)

L200 meil on tiivalaiendid, muudelid on saadaval jargmised:
L200 single/extended cab 1997->
L200 dobule cab 1997->
L200 club cab 2006->
L200 singlecab 2006->

Kui Teil on huvi, kirjutage palun meili: info@Mangust.ee
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

KOSHEI kirjutas:Tere,

Kapotikaitse hoiab Teie esiklaas terveks.. ehk vaikesed kivid lendavad ule katuse.
:bang:

Elu nagu IC's
Tükike Gruusiat Pärnus
www.kolhethi.ee
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

reimo kirjutas:
yanekk kirjutas:Ma kipun arvama,et see kapotikaitse on plastikust tilulilu mis ameerika maal moes on,metsa sobib see ilmselt esimese oksani.
No kuule, ükski endast lugupidav inimene ei hakka siia foorumisse sellist asja kaitse nime all pakkuma ometi...
Kuid hakkas.... :twisted:
Tükike Gruusiat Pärnus
www.kolhethi.ee
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

Härrased rahu ometigi, ma ei mõista kuskohast king pigistab ja seetõttu ei näe põhjust iroonitsemiseks.
Küljeklaasidel tuulesuunajad on mul endalgi. Kinnitan - nii sirgel asjal kui G on nad näiteks igati asendamatud - klaasi avamisel ei tilgu katuselt tulev vesi mitte salongi vaid juhitakse kenasti sinna kus ta koht. As well, et sõidu ajal tekitatakse meeldiv hõrendus just õigesse kohta nii et minu kui suitsetajal on võimalik ilma kõrvapõletikuta oma hobiga tegeleda. Lisaks eelmainitule, on nad toonitud ja seetõttu töötavad ka päikesevarjuna küljelt tuleva päikesevalguse korral.

Kindlasti hangiksin ka kapotikaitse. Kui keegi vaid teeks teda G'le.
Pole midagi vaielda - kindlasti hoiab ta eemale nii suurema osa putukatest kui ka säästab esiklaasi mis meie teede liivapritsis kuigi kaua läbipaistev ei püsi. Kas hoiab klaasi väikeste kivide eest? Jah. Kas kapoti värvi kaitseb? Kah jah.
Ennetan küsimust, et kas sellest kapotikaitsest metsas kasu on. Kindlasti mitte kui kavatsetakse metsa murdma minna. väiksemaid oksi kindlasti eemale lükkab sedasi, et värvkate ei kriimustu - minuteada ei ole 4x4.ee puhas diehard offroaderite maadluskoht kus räägitakse vaid autodest mille katusemõlgid seestpoolt kirsaga välja lüüakse või kardaan peenemast tammest voolitaks, et metsast välja saada.

Muideks. Climairil on veel olemas ka Offroad seerias osadele maasturitele katuse serva mounditav päikesesirm
Pilt
. Ja jälle on mul kahju - ei pole ka seda tehtud G'le.

See kuidas lugupeetud müüja riigikeelt oskab või kui korrektne on lauseehitus/iseloomustus miski palika kohta nende kodulehel, on teine laul.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Vasta

Mine “Bizniz”