Olen uus inimene siin. Aga mul on tõsine huvi vene tehnika vastu. Oman praegu vaz 03 (24 aastat vana), aga tahaks saada neliveolist masinat, et mõnikord ka metsas nalja teha. Rahakott on umbes nii 10-20 kilotuhat. Niva ja Uaz on minu meelest mõlemad kobedad, aga kumba kasuks otsustada? Kumb läbib paremini maastikku? Kumbaga hakkab tulevikus rohkem jamasid tekkima? Ümberehitusi teha ei taha, kuna pean lugu enamvähem originaalist.
Isiklikult tundub Uaz ahvatlevam kuna seal on sees ruumi ja saab korraliku matkaauto teha, samas ta rüüpab ka rohkem. Kiiruslikud ja mugavuslikud parameetrid ei ole tähtsad, pigem vastupidavus.
Ootan igasuguseid vastukajasid.
Mario
UAZ versus NIVA?
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Pole mõtet vana teemat uuesti päevakorda võtta, lugege parem:
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=667&highlight=
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=667&highlight=
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Terekest!
Mina soovitaks kah Nivat, kui just üle kivide kändude sõitma ei hakka. Sai siin paksus lumes katsetatud originaalrehviga Nivat ja UAZ-i millel olid päris jõhkrad naelad rehvides ja Niva jõudis kaugemale, järsud tõusud suudab Niva kah päris hästi vallutada. Pühapäeva offroodix igati sobilik.
Mina soovitaks kah Nivat, kui just üle kivide kändude sõitma ei hakka. Sai siin paksus lumes katsetatud originaalrehviga Nivat ja UAZ-i millel olid päris jõhkrad naelad rehvides ja Niva jõudis kaugemale, järsud tõusud suudab Niva kah päris hästi vallutada. Pühapäeva offroodix igati sobilik.
Jeep Grand Cherokee 5,2.
242. LSD.
GSM 5076854
242. LSD.
GSM 5076854