Noohvtl kirjutas: Kuigi Sa kirtsutasid (telefonis) nina selle tehase keskkonsooli-supaka peale, mis "ribidesse peksab ja niigi vähest panipaiga-ruumi ära võtab", on see ikkagi oluliselt parem lahendus, kui tervet pagasnikut supakaga ja tagumisi koopapealseid ülejäänud kõlaritega täita.
Küsimus YJ audio kohta?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Kõik eelnev jutt õige, aga teemaks oli siiski yj mille tehase audio süsteem piirnebki selle 4x50W headiga ja kahe 4x6" küpsisega armaturis.vtl kirjutas:Võib-olla minu eelmises postituses jäi märkamata, et keskkonsooli (ehk käetoe) sees olev supakas on Jeebil ka tehasepakkumises olemas. Tegu pole küll mingi tippkvaliteedi ega -võimsusega, aga tavalisele neljale kilukarbi-valjukale annab üsna palju sügavust juurde ning selline integreeritus on üsna suur pluss.
Ausalt öeldes ei saa ma aru ka inimestest, kes hoiavad uut autot ostes paar tonni pisut kallima tehase CD-raadio pealt kokku ja/või arvavad, et isepandud Pioneer vms. teeb paremat häält.[1]
Integreeritud raadio oluliselt suuremast vargakindlusest ma juba rääkisin, peale selle mõjub ülejäänud autoga samas stiilis olevate nuppude- ja ekraaniga pill märksa esteetilisemalt, kui miski tibatillukeste nuppudega ülekuhjatud ja juudi jõulupuuna vilkuv-plinkiv tehnikaime.
[1] Siinkohal ei mõtle ma tõsiseid autoaudio ehitajaid, kes hoolikalt kõik komponendid välja valivad ja installeerivad. Enamasti piirdutakse ikkagi "4x50W" kirjaga headiga, milles 12V toite pealt käivad ja paremal juhul sildlülituses olevad integreeritud küpsised, mis heal juhul 18-25W RMS kanali kohta välja annavad + taha kuskilt pleki või papi sisse uuristatud lairibavaljukad.