millist kummi soovitate
Moderaator: Moderators
millist kummi soovitate
Patrolile 85a. sõita maantee 50% ja mets 50% ise mõtlesin Insa Turbo sahara aga äkki jäävad liiga räigeks maanteel!!
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Re: millist kummi soovitate
Insa Turbo Sahara on vast liiga karm kumm.tomm28 kirjutas:Patrolile 85a. sõita maantee 50% ja mets 50% ise mõtlesin Insa Turbo sahara aga äkki jäävad liiga räigeks maanteel!!
Mina soovitaks roosat mummudega suvest-suvenit. Muidugi on veel teisigi valikuid.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
Kas metsa all mõtled korralikku muda või lihtsalt poriseid metsateid?
Kui metsateid, siis on targem valik mingi AT rehv, maanteel vähe mugavam ja ökonoomsem. Aga kui ikka tõsist muda, siis on Sahara vast suht-koht mõistlik, päris kallist mudarehvi ei raatsi vast asfaldil kulutada (ma küll jätsin omale ka Saharade kõrvale väiksed AT-d teistele velgedele, aga ei ole viitsinud vahetada
).
Kui metsateid, siis on targem valik mingi AT rehv, maanteel vähe mugavam ja ökonoomsem. Aga kui ikka tõsist muda, siis on Sahara vast suht-koht mõistlik, päris kallist mudarehvi ei raatsi vast asfaldil kulutada (ma küll jätsin omale ka Saharade kõrvale väiksed AT-d teistele velgedele, aga ei ole viitsinud vahetada
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
- atdoom
- True Off Roader!
Bridgestone
tunnistan pattu ... olen minagi kiitnud neid Bridstone AT`sid..., kui nad veel uued olid.urmas kirjutas:Head suhteliselt vaiksed M/T-d asfaldil on BFG ja Bridgestone. Kuid ka rohkem mudasse kui teele.
No ma ei tea... kulusid poole kiiremini, kui Nokiani WR`id, kuigi jah WR ikka põhiliselt sügis-talv-kevad (aga mis talv meil siin ikka on).
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: Bridgestone
Urmas rääkis MT rehvidest juatdoom kirjutas:tunnistan pattu ... olen minagi kiitnud neid Bridstone AT`sid..., kui nad veel uued olid.urmas kirjutas:Head suhteliselt vaiksed M/T-d asfaldil on BFG ja Bridgestone. Kuid ka rohkem mudasse kui teele.
No ma ei tea... kulusid poole kiiremini, kui Nokiani WR`id, kuigi jah WR ikka põhiliselt sügis-talv-kevad (aga mis talv meil siin ikka on).
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- atdoom
- True Off Roader!
Re: Bridgestone
oeh... ei noh.. ma pean täna ennast heaga foorumist eemal hoidma.. juhe täitsa koos... ummistan siin oma rumalusega vaid topikuid ja ärritan rahulikke inimesiMahviaDeTyrk kirjutas:
Urmas rääkis MT rehvidest ju
MT Bristonega minul kokku puude puudub... samas
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
Kannatab ikka sõita, miks ta ei kannata, hommegi plaanin temaga linna minna...
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
See mõõt on rehvil peal kirjas aga tegelikud mõõdud on veidi suuremad.MahviaDeTyrk kirjutas: Insal on suurim mõõt 31x10,5 - minu meelest Patroli jauks ikka liiga pisike
Konkreetsel IT Saharal(31x10,5 R15) on diagonaaliks 790mm,seega 2cm madalam kui 33x13,5 R15 Mudzillal.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120