Wrangleri õhufiltri sisendtoru vajalikkus

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Wrangleri õhufiltri sisendtoru vajalikkus

Postitus Postitas vtl »

Õhufiltri korpuse küljes käib originaalis selline 90 kraadine põlv (punasega pildil), mis otsast pisut kitsamaks läheb. Eelmine omanik oli selle millegipärast maha võtnud ja muu kolaga lihtsalt kaasa pannud. Kontakti paraku pole, et mahavõtmise põhjust küsida. Müüja (s.t. vahendaja) kommenteeris, et võib-olla saab nii vabamalt hingata.

Mina oma loogikaga oletan, et kui autofirma selle põlve sinna projekteeris, siis pidi sellel mingi põhjus olema ning selle väljatöötanud insenerid peaksid läbimahtuva õhu hulka ka nagu teadma. Ülalt kitsenev kuju viitaks nagu õhu kiiruse muutumisele.
Oskab keegi kommenteerida võimalikku eemaldamise põhjust ja kas panna see torujupp tagasi või jätta niisama?

Masinaks siis 4l mootoriga 2005. a. TJ

Pilt
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Endal küll 1990 aasta wrangler ja minu masinal küll sellist virblit ei ole. Minu silmis on selle jubina pluss pigem see, et sügavamas vees sõites on õhuvõtt tsipa kõrgemal ja ei võta kohe otse esi tule tagant vett sisse. Ilma selle jullata on üldiselt kõik vanemad 2,5 , 4,0 ja suured V8 mootorid.

P.S. tegemist on minu arvamusega ja targemad, kes õiget vastust teavad, võiksid selle siia kirja panna. Tekkis lausa huvi.

Madis
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

nohik kirjutas:Endal küll 1990 aasta wrangler ja minu masinal küll sellist virblit ei ole. Minu silmis on selle jubina pluss pigem see, et sügavamas vees sõites on õhuvõtt tsipa kõrgemal ja ei võta kohe otse esi tule tagant vett sisse.
Õhufiltri põhjas on paar drenaaziava, nii et pikema uputamise korral valgub sealtkaudu ilmselt ikkagi kopsik vett täis. Niipalju on aga sellest torust ikkagi kasu, et ilma selleta haigutab suur auk filtri korpuses otse sõidusuunas.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Oli ikkagi 2,5l ka selline toru.Ilmselt on tehasest tuleval autol küljes.Ja otse näkku lendava vee eest midagi kaitseb kah.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Karb. mootriga vajalik, et selle kaudu kollektori juurest sooja õhku võtta. Sinna vast käib veel mingi jupp otsa, mis kollektori juurde läheb. Pritsungiga häda pole, võib külma ka imeda. Pane see tagasi ja veel jupike miskt toru otsa, et kõrgemal oleks õhuvõtt.
Minu esialgne arvamus. Omal pole sellist olnud.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Kõik pmst vale, antud junn ei ole sooja õhu ahmimiseks ega ootamatu vee eemale peletamiseks, vaid tegemist on sisselaske traktile spetsiifilise heli likvideerimiseks, ehk summuti, ehk pointless junn. Vee eest ta ka eriti ei kaitse, kui nina kraavi paned, ei aita sind see 10 cm seal karbi otasas, eriti kui karbi all on drenaaz lahti, suvalised pritsmed ei tee aga filtrile midag. Ja sellisel kujul saadav soe õhk on oma effektiivsuselt karburaatorile 0.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
UZIS
Mudder

Postitus Postitas UZIS »

To Nohik sinu autol oli see koonus viidud pika voolikuga radiaatori ette, kust oli jube hea vett sisse imeda. Toru eemaldati õhutakistuse vähendamiseks.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”