laupäeval g-trass
Moderaator: Moderators
laupäeval g-trass
plaan minna sõitma kas või üksi aga kui on huvilisi veel andke teada seltsis segasem.kui olex veel tuliaid siis kokku võiks saada tõdval mingi kell näiteks
plaan ka sinna minna
tõdval võix kokku saada kül ja minna mix mitte üks masin pidi vist veel tulema
Mis kell lähete ja kas hiljem ka liituda ? Võtke keegi GPS kaasa, prooviks teid porist lõunapaiku üles leida. Tuleks ristiks oma ARBi raua ja vintsi ää
Eila sai puuotsa ronimist proovitud ja kuigi autu aeglustiga ja tagurpidi käiguga vasta punnis tuli tal siiski puuotsa minekuga nõustuda

Eila sai puuotsa ronimist proovitud ja kuigi autu aeglustiga ja tagurpidi käiguga vasta punnis tuli tal siiski puuotsa minekuga nõustuda

"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
üks auto veel juures
hommixux saame 1 auto veel juurde kes on ka tuliad
- RAMBO
- True Off Roader!
kas pilta ka varsti saaks näha?ise kahjuks seekord rahateenimise eesmärgil ühineda ei saa 

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
Kangutasime mis me kangutasime, aga ei meie sellest trassist kolakatega jagu saanud
Rommi oma pisikese Porikärbsega muidugi tegi tiire ümber trassi ja käis meile kord eest , kord tagant lehvitamas
Aga lahe oli ja tänud kõigile kelle najale sai ennast aeg ajalt toetada
Varsti pilte ka kindlalt tulemas, klõpsijaid seal jagus

Aga lahe oli ja tänud kõigile kelle najale sai ennast aeg ajalt toetada

Varsti pilte ka kindlalt tulemas, klõpsijaid seal jagus

"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir