Auto ost Leedust
Moderaator: Moderators
Auto ost Leedust
Kuna noor ja roheline siis kindlasti eksin mõne mode reegli vastu, aga lööge siis mind kuid mitte kõvasti. Palun!
Et siis on kellelgi kogemust, leedust auto toomisega. Vaatan, et seal on 30% odavam kui siin. Kas aga nööki äkki nii palju, et lõpuks 30% kallimaks läheb kui siit ostes? Äkki kellelgi kogemust äriga sealsete liigkasuvõtjatega. Pidavat paljud parajad petturid olema. Kas tõsi?
Et siis on kellelgi kogemust, leedust auto toomisega. Vaatan, et seal on 30% odavam kui siin. Kas aga nööki äkki nii palju, et lõpuks 30% kallimaks läheb kui siit ostes? Äkki kellelgi kogemust äriga sealsete liigkasuvõtjatega. Pidavat paljud parajad petturid olema. Kas tõsi?
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
- Kristjan 4x4
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
tre
Omal kogemusi kaunase autoturuga, autosid seal tuhandeid ja aina läheb ja tuleb. Maastureid pole õnneks nii palju et valikut raske on teha teada peab olema mark mida tooma lähed ja kõik selle kohta , pettasaamisega on omad nippid win ja teised koodid peavad kokku minema ja tehnika peale peab taipu olema ikka omal ka, üks suur jama on autot ei saa proovida sest seal pole lihtsalt ruumi. Platsi pealt ei soovita osta sest need seinud seal kes teab kaua ja mis ratse seal tehtud on kindlam ikka otse treila pealt. Pakkumisi on seal tõõesti häid ja kauplema peab siis saab hinna väga maha lüüa, ise trehvasime ühe lühikese patroli otsa oli nagu uus keerdvedrudel tehase tõste zafari variant hind oli alla 30000 tuhande aga kui käima sai pandud oli saale kolin sees selliseid igasuguste häälte peale peaks kõrva olema
igaljuhul jõudu
IdaNaaber 310
http://fotoalbum.ee/photos/shefff/sets
Leidsin küll ühe aadressi, kus on mõned kümned soovitud autod, üle terve Leedu neid raske taga ajada ju. Äkki keegi teab ,mõnda muhedat http:d selle Kaunase turu kohta, või mõne teise asjalikuma autopoe/autoturu aadressi.
Inseneerile saatsin PM ka. Igatahes tänud vihjete eest.
Inseneerile saatsin PM ka. Igatahes tänud vihjete eest.
GC 4,7 162 kW -03
- Kristjan 4x4
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
kaunase turu kohta minu teada linki ei ole ise kohale sest oma silm on kuningas 
IdaNaaber 310
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Ennegi sõidetud.orejaP kirjutas:Seda kindlasti, aga lihtsalt enne oleks vaja valmis vaadata võimalikud variandid. EI saa ju nii kaugele sõita lootusega, et äkki ongi mõni auto. Seal aga ei ole ja teisi kohti ka ei tea, kuhu minna. Oma silmaga kindlasti üle vaatan.
Ja kaugemaltki tühjalt tagasi tuldud (sõber bronnis saksas aga türk va sitapea müüs vaatamata sellele maha)
Elu on lill! Võilill...
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Pea aasta tagasi (Taurage etapiga samal ajal, kus sai ka põgusalt käidud) sai omale Leedust länkar toodud. Soovitan turule minna laupäeva hommikul, kui saabuvad autod treiladel. Treila pealt ostes on risk pettasaada minimaalne. Ise ma ostsin samuti treila pealt. Eeliseks on veel see, et saad visuaalselt auto põhjalikult üle vaadata. Miinuseks on see, et vormistamiseks tuleb, kas teisipäevani kohale jääda või siis kesknädalal uuesti vormistamiseks kohale sõita. Mina kasutasin seda teist varianti. Minul oli veel selline juhus, et soovitud auto oli kohalik spekulant juba endale broneerinud. Läbirääkimste tulemusel (500 euri) saime kokkuleppele.
Kui ei saa, siis kuidagi ikka saab!
4x4 TR3 V8 ja Subaru
4x4 TR3 V8 ja Subaru
Vahepeal oli jällegi kõige mõttekam minna turule neljapäeva hommikul, sest siis saabusid treilad uute autodega. Kodulehte seal turul kindlasti pole, sest kõik treilad erinevate firmade omad ja selleks ajaks kui isegi keegi jõuaks auto pildid üles riputada on juba auto eestis või ukrainas või kurat teab kus. Aga auto proovida pole võimalik tavaliselt, sest treilalt aetakse maha vaid ostusoovi korral ja kui sa peaksid nõudma et klienditeenindus ja mis, siis ilmselt viskavad turvamehed su välja turult.
Aga neile kes soovitavad et osta auto treila pealt, sest siis kindlasti saksas, ütleks - see võib nii olla aga ei pruugi. Kui teil tuttavaid eesti rekkamehi siis küsige nende käest - nad võivad teile jutustada kuda autod laetakse treilale leedus ja siis kimatakse korda kümme ümber Kaunase, et masinad oleks ilusti tolmused ja siis sõidetakse turu väravasse, pühitakse varrukaga higi ja öeldakse:"pljääd, just jõudsin Saksast"
Aga sellist turgu sa eestist ei leia ja vähemalt on huvitav reis. Muidugi kui sul seal tuttavat pole ees, siis kui turult leiad auto mis meeldib, osta kohe ära, sest tagasitulles on ta raudselt lännu.
Aga neile kes soovitavad et osta auto treila pealt, sest siis kindlasti saksas, ütleks - see võib nii olla aga ei pruugi. Kui teil tuttavaid eesti rekkamehi siis küsige nende käest - nad võivad teile jutustada kuda autod laetakse treilale leedus ja siis kimatakse korda kümme ümber Kaunase, et masinad oleks ilusti tolmused ja siis sõidetakse turu väravasse, pühitakse varrukaga higi ja öeldakse:"pljääd, just jõudsin Saksast"
Aga sellist turgu sa eestist ei leia ja vähemalt on huvitav reis. Muidugi kui sul seal tuttavat pole ees, siis kui turult leiad auto mis meeldib, osta kohe ära, sest tagasitulles on ta raudselt lännu.
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Milleks?pakane kirjutas:Miinuseks on see, et vormistamiseks tuleb, kas teisipäevani kohale jääda või siis kesknädalal uuesti vormistamiseks kohale sõita. Mina kasutasin seda teist varianti.
Elu on lill! Võilill...
See oli sellepärast, et Laupäeval nad autosi treilapealt maha ei võtnud - paberite vormistamine (Itaaliast tulnud treila). Kuna ma olin arvestanud omal jalal koju sõitmisega oli mul vaja teha toimingud (transiit reg. nr., ülevaatus) kohalikus ARK-s, mis nagu tavliselt on pühapäeval ja esmaspäeval suletud. Kuna käsiraha ma maksma ei pidanud, siis riskisin ainult sõidukuludega, lisaks osutas kohalik spekulant abi toimingute läbiviimisel. Kes ei tahaks nii lihtsalt 500 euri teenida. Väga võimalik, et nüüd on asjad muutunud, ei mingeid piire.Stupiduser kirjutas:Milleks?pakane kirjutas:Miinuseks on see, et vormistamiseks tuleb, kas teisipäevani kohale jääda või siis kesknädalal uuesti vormistamiseks kohale sõita. Mina kasutasin seda teist varianti.
Kui ei saa, siis kuidagi ikka saab!
4x4 TR3 V8 ja Subaru
4x4 TR3 V8 ja Subaru
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt: