Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Jama siis järgmine et sai alla kruvitud vähe suuremad rattad ja nüüd oleks vaja laiendada koopaääri!! Kaalunud olen pleki väänamisest kuni plastiku (epo) valamiseni. Ootaks teie arvamusi ja ka teostatud ideid mis oleks parim!!!
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Nooh, siis on variant osta ehituspoest 4 mustast plastist segusegamise anumat ja nendest valmislõikuda... Muidugi oleks palju edevam teha need näiteks roosadest pesukaussidest.
Mulle tegi just tango Line-X'ist - mmmm
Elastsed, tugevad ja hoiavad ilusti kuju - ainult et peavad olema mingid vormid mille järgi teha - minul olid siis vastavalt epo'st tehtud vormid
Kadaka turul mingi paps müüs mingeid niva laiendeid mis olid 10 cm laiad kas keegi teab kust selliseid leiab või teab papa kontakti (müüb seal pidevalt)
Margus +37256633834
marxkoll kirjutas:Kuule jah 4runner ,36 tolli rehvid, sillad ja hetkel veel orig.
sõltumatu esisild? mis tähendab hetkel - kas plaanid sildade vahetust?
Üldiselt polegi veel näinud originaalsilla ja 36" rehviga runnerit... pilte paluks!
Sai nüüd siis paar pilti tehtud aga ilmnes pisike probleem ei mina saa neid siia üles abi oleks teretulnud. Kunagi olid kuskil juhised aga enam ei leia mina neid
Margus +37256633834