VGS vol 2 01.03

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Merelane kirjutas:peab minema ja talunikuga kaupa tegema miski va"iksepa porsa asjus (kaua seda vorsti ikka la"bi na"gemise ajad).Liha on see mis joudu annab ja olu on see mis janu kustutab. :twisted:
Heia! Oota nati selle talunikuga. Äkki saan metsast :snipe selle põrsa kätte ja teen ka marinaadi pääle. Eks ma annan teada mis ja kuidas. Muidugi selles, et metsast kätte saab ei saa kunagi kindel olla, sest ...... alati pole see jahi jumal minu poolt. Eriti veel kui lubad. Aga ma üritan ja kui ei saa värsket siis sulatame kapist. Seal ikka on , vist :roll: :roll:
Aga leidke ka läänemaa Janekule peavari. Seltsis segasem ju. :driving :cheers
Ja mina olen reede õhtul kohal ja :bg
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Heinza kirjutas: Aga leidke ka läänemaa Janekule peavari. Seltsis segasem ju. :driving :cheers
Oleks nagu vaja jah mingit ulualust,endale ja kaardilugejale.Ööd on veel vähekese külmad,et õues magada.
juska
Mudder

Postitus Postitas juska »

küll kuskile läänemaa mehed ka magama paneme , kui tuppa ei mahu siis saun on mul suur ja lava on ka pärast leili ju vaba :lol:
LEHTSE MUDA NAUTIMA
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Kas Vol.2 rada on sarnane esimesele osale?
Kui öömaja pakutakse,siis oleks koos kaardilugejaga reede õhtuks kohal,saaks laupäeval varem alustada.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

yanekk kirjutas:Kas Vol.2 rada on sarnane esimesele osale?
Kui öömaja pakutakse,siis oleks koos kaardilugejaga reede õhtuks kohal,saaks laupäeval varem alustada.
Samade ilmaolude korral, nagu vol1 ajal, oleks raja teine pool raskem olnud. Täna metas leidsime palju külmunud maapinda ja mõned augud, kus sai mürada :twisted:
Hoiame siis pöialt, et külmasid ei tuleks...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

[/quote]
Samade ilmaolude korral, nagu vol1 ajal, oleks raja teine pool raskem olnud. Täna metas leidsime palju külmunud maapinda ja mõned augud, kus sai mürada :twisted:
Hoiame siis pöialt, et külmasid ei tuleks...[/quote]

Kas Sa boob said naha märjaks või :roll: :lol:
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

boob kirjutas:... ja mõned augud, kus sai mürada :twisted:
Hoiame siis pöialt, et külmasid ei tuleks...
Samad sõnad siin... minu masssina jaoks oli kõik juba liiga külmunud ja ei leidnud isegi mõnda auku kus mürada oleks saanud. :cry:
Boob sa hoia mind sealsete ilmastiku oludega kursis 8)
Ja veel mehed, Virumaa mehed , kas Janekule ja tema vintsmanile on teil äkki reede õhtust pesa pakkuda. Minul oma maja kaasas nagu teol. Tulen ka reedel kohale ja Boobiga :driving .....
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

Hoi!
Läänemaamehed lugege :arrow: juska Postitatud: Nelj Veeb 14, 2008 7:31 pm Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

küll kuskile läänemaa mehed ka magama paneme , kui tuppa ei mahu siis saun on mul suur ja lava on ka pärast leili ju vaba
Nii et muretsemiseks pole põhjust.Kaasa võtke hea tuju :lol: ja soov mudas hullata :bg
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Kaits
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Kaits »

Täna metas leidsime palju külmunud maapinda ja mõned augud, kus sai mürada :twisted:
Hoiame siis pöialt, et külmasid ei tuleks...[/quote]

Noh härrased, pange siis mõned mudased pildid ka üllesse ja ajage juba meestel isu (mudajärgi) peale :hail
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Härrased Virulased.Mis kellaks ja mis aadressile peaks ennast 29.02 õhtuks sättima,vähendaks siis natuke õllenälga :twisted:.Hommikul seltsis segasem startida.
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Hoi!
Sai käidud juskaga natuke metsas lisa punkte otsimas ja sattusime tõsisele KOPRA trassile, mitmed korrad auto ukselingini maa sees ja lõpuks 69-al purunenud rooliõlg,sest vahepeal kadus lihtsalt maapind auto alt niimoodi ära et arugi ei saanud(NEETUD KOPRAD :twisted: )nii,et 4tunnisest raja kaemisest kujunes tubli 9 tunnine müttamine :bg .(mõned pildid sai ka tehtud aga need saab järgmine nädal üles pandud).
Kaugemad mehed võivad ja juba reede õhtul tulla.Eks juska juures on kogunemine ,kellaaja ja kordinaadid annan kolmapäeval.
NB! Vints on kohustuslik ja köied(üks toya tuleb ilma aga selle võtan omale sappa.)
Palju tulijaid on? Andke teada
HEINZA kuidas seaga on :?:
pakane
vanaisa

Postitus Postitas pakane »

Tunnen juba pikemat aega vajadust enese tuulutamiseks. Saarekollist juba kuu möödas. Liituksin meeleldi teie seltskonnaga, kuid mul on ka väike "aga " sees. Kas ühepäevane (01.03.08) osalemine on võimalik? Terveks nädalavahetuseks metsa jääda pole võimalik.
Kui ei saa, siis kuidagi ikka saab!
4x4 TR3 V8 ja Subaru
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

On ikka ,sest start ongi tegelikult 01.03 hommikul ja samal kuupäeval tahaks veel ka sauna jõuda :lol:
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Merelane kirjutas:On ikka ,sest start ongi tegelikult 01.03 hommikul ja samal kuupäeval tahaks veel ka sauna jõuda :lol:
Tahtmine on taevariik, saamine iseasi :lol:
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Liha saab :D . Üks põrsas jättis kahjuks elu selle ürituse nimel :cry: :bcry Aga mis ma temast teen :roll: :roll: Äkki on kellegil mingeid eri soove ? :re või teen lihtsalt mingi söödava marinaadi peale ja vardasse .
Ja ma arvan , et ju seda liha ikka pühapäeval küpsetama saab hakata, sest kui juba KOPRA rajad siis ..... :wave see laupäevane tagasi jõudmine :lol:
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”