Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Plaanis korraldada VGS (Virumaa Grand Safari) vol 2.Ja"i ju eelmisel korral 2/3 rajast la"bimata (see tuleb lopuni soita ja Ollil on ka paar head maasikat.)Varuda tuleks aega 2 pa"eva , sest ohtu lopetame saunaga.
NB! Osavotvad masinad peaks olema varustatud vintsiga .
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
loomulikult tuleb minna VOL2 lõpule viia!!! ...krt se muda nagu haigus juba! Näiteks käisin oma mondeoga täna metsas uusi kohti otsimas, lõpptulemus see et mind tiris metsast välja MTZ 82. Aga selleks nädalavahetuseks plaanis minna LR90 Wintsmanniga(sowat) SUBARUT uputama! Kes tahab löögu kamppa, loodan et tuleb FUN-üritus.
Tere tere tere! VGS
Ma tunnen lausa kohustust osavõtmise osas. Ehee, seekord olen kavalam. Panen " sutsukese" treileri peale ja enne Boobi maja ma teda sealt lahti ei lase. Võtan kohe oma voodi ja maja kaasa. Boob teab ta on meie majas elanud . Oodake aga äkki hakkaks juba reede õhtul asjaga peale jõuaks pühapäeva õhtaks tagasi ka , ma mõtsi sauna tähendab ja siis saab ehk esmaspäeva lõunaks tööle.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Et siis seekord teeme kaks päeva ja öise sauna?
Sa Heinza võid jah juba varem tulla, saame õige ürituse ajaks vintsi ka ehk soojaks ja mudasemad rajad läbi sõidetud.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
helx kirjutas:loomulikult tuleb minna VOL2 lõpule viia!!! ...krt se muda nagu haigus juba! Näiteks käisin oma mondeoga täna metsas uusi kohti otsimas, lõpptulemus see et mind tiris metsast välja MTZ 82. Aga selleks nädalavahetuseks plaanis minna LR90 Wintsmanniga(sowat) SUBARUT uputama! Kes tahab löögu kamppa, loodan et tuleb FUN-üritus.
HELX mis kas nüüd käiakse uputamas subaruid juba või on subarule 33 mudakummid alla keeratud ja vints katusele pandud ,et saaks edasi ja tagasi tirida.
juska kirjutas:HELX mis kas nüüd käiakse uputamas subaruid juba või on subarule 33 mudakummid alla keeratud ja vints katusele pandud ,et saaks edasi ja tagasi tirida.
Kuidagi peab ju elu huvitavaks tegema, ja auto eiole ju mingi erilise varustusega, kaasa kirves saag vints(SUPERBOXI oma) ja labidas. Kui ei piisa siis paneme traktorile sappa ja veame edasi-tagasi. Arvan et lähen vist pühapäeval.
Hoi!
01.03 Sobib sellepa"rast ,et 24.02 peab merele minema laineid siledaks trampima(aga tahaks saunast ta"it laksu saada)seepa"rast on 01.03 igatisobiv kuupa"ev VGS 2-he alguseks .Soojendusega voiks muidugi juba reede(29.02)pihta hakkata kuna Heinza lubas majapidamisega kohale tulla reedeks. Ning siis saaks ka Olli maasikatele ehk pilgu peale visata(kui ku"psed ja mahlased need on )Vist tuleb miskit suuremat seltskonda kokku,peab minema ja talunikuga kaupa tegema miski va"iksepa porsa asjus (kaua seda vorsti ikka la"bi na"gemise ajad).Liha on see mis joudu annab ja olu on see mis janu kustutab.
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910