Chero-safari IV alapealkirjaga "Lumme-Kusta"

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

G mersu, ainukese saksa autotööstuse esindajana jänkimeeste safari rajal, tänab mõnusa safaripäeva eest ja tuleb ka teine kord rõõmuga sõitma kui cheromehed sama mõnusa teekonna viitsivad kokku panna. Meie tänane päev jätkus Jüri kandis koos nr.413 Pajeroga ja ühe patroliga ning ei saa öelda, et oleks liiga lahja rada olnud... kõikide ekipaažide liikmed jõudsid koju kella 23-ks!

Aitäh veelkord kõigile neile, kes hüva nõu ja jõuga abiks olid ! :wink:
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Aotoga võib sõita aga võib ka jäälõhkujat mängida. Leidsin fotokast mõned pildid. Nii nagu seekord olid vooluga probleemid auto juures, nii sai ka fotokal aku üsna kiiresti tühjaks. Krt, sain vist Tondilt nakkuse.
Sai fikseeritud ka Tondi väike kõrvalehüpe rajalt.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
väike-niva
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas väike-niva »

Tänud siis ka Mitsubishi Pajero seltskonna poolt vinge ürituse eest :cheers ja ootame huviga kordusüritust.
PS.erilised tänud boggeritega cherole kes meid sealt põllupealsest ookeanist välja aitas :cheers
Müts maha Alansi raja korraldajate ees!
Kasutaja avatar
tont
Fitting 38"

Postitus Postitas tont »

Aarne pilt utleb tuhat sona.
see,et ratas alt ää lendas oli vist vähese kogemuse viga. ma toesti aravasin, et mingi rist on viga saanud. nädal tagasi sai koik seal ära vahetatud.
lisaks sai ka veel tiir umber auto tehtud 2km enne ja Ivan järgi oodatud. tõesti miski tundus mäda aga ei osanud vaadata õiget kohta.
loo sisu, 4 ratast on parem kui 3.
Safari sai vägev. tänud Erksile ning Urmasele ja Aarnele, kes aitasid mu jeebu lahingukorda vähem kui kahe tunniga. ja sõit vois jätkuda.
btw, inimene, kes mul kaasas oli, sai märkimisväärselt laheda kogemuse.
afterparty oli cool, pea enam ei valuta ja pilt on ka enam-vähem adekvaatne.
juba!
Kasutaja avatar
sennaH
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas sennaH »

väike-niva kirjutas: PS.erilised tänud boggeritega cherole kes meid sealt põllupealsest ookeanist välja aitas :cheers

Mis te nüüd :oops: ma nautisin iga meetrit seal ookeanis :twisted:
serviti, ikka serviti

põhjagaasimees

Hannes 56460087
sennah@alkohol.ee
Kasutaja avatar
marlboromees
Rookie

Postitus Postitas marlboromees »

väga kõva üritus oli.sain mõned pildid ja jupikese videot ka tehtud... eks katsun neid jõudumööda asjaosalistele jagada...
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Ka meie poolt tänud korraldajatele mõnusa laupäeva eest.
http://www.olympiccar.com
http://www.pulmasoidud.eu
TR1 Team Tango, piloot. TR1 2007 III koht, Balti Karikas 2007 III koht.
Tel: 56 200 666
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

Mina omalt poolt tahaksin tänada kõiki, kes aitasid kaasa selle SUPER hea ürituse korraldamisele kaasa.
Asjad sujusid enamvähem plaanipäraselt.
Traieli rajaga jäädi rahule ning näha oli , et jagus seal tegemist nii linna autodele kui ka juba korralikele mudaelukatele.
Kokku tuli sukumatu kogus autosid (Y)(Y)(Y)
Tublid olete.

Kuna endal pole mul mitte ühtegi fotot, siis jään huviga ootama vdeot ja fotomaterjali.

Afterparti Heinaküünis sai kah vägev. Kella viie ajal hommikul olin ma veel kodus sauna kakerdanud.

Tänan teid kõiki ja järgmise korrani.

Erko.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Erakordselt laheda ürituse eest kõigepealt tänud korraldajatele ja ka osvõtjatele.Muljetavaldav oli lõkkeaseme juures avastada,et tegemist on Chero safariga-9 cherot reas ja ei ühtegi "külalist".
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

iea üritus

Postitus Postitas atdoom »

Tänud korraldajatele ja osalistele!!!

... :idea: ... harjutamine teeb mudaseks (vanade eestlaste vanasõna) :yupikaye :yupikaye :yupikaye

Tegelikult, rada nähes ma juba sisemuses leppisin mõttega, et ühteist oma auto küljest pean ma sinna rajale ohverdama :roll: samas pääsesin kaduteta ja plussi poolele lisandus veel närvikõdi ja kogemusi 8)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Lisan lingi pildimaterjalidega, mis enamus Toomase tehtud. Kuna tal endal auto hetkel tuunimisel, siis piltidle jäädvustatud ainult esimene pool.
Ka kellelgi on üldse pildimaterjali teisest poolest? Ise olime viimased ja seega jäi nägemata enamuse osavõtjate veetakistuse ületus ja teised mõnusad kohad.
http://www.foto24.ee/album/31562
Romek
Rock Crawler

Postitus Postitas Romek »

Peris mõnus päevake värskes õhus(väikese eetriga :lol: ) oli. Sai vett ja muda piisavalt. Viimast lasin just Vianori meestel rehvist välja pesta.
Mell,ile : Külalised olid seekord viisakad, ja kui teil sai grillipealt liha otsa, tulid külalised vorsti sööma.

Triali rajal nendes settebasseinides saaks teha midagi muddrag,i sarnast, sõitma peaks siis risti läbi kahe bassu, kes ees, see mees :roll:
LC80 4,2TD
Tel.5102431
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Romek kirjutas:Triali rajal nendes settebasseinides saaks teha midagi muddrag,i sarnast, sõitma peaks siis risti läbi kahe bassu, kes ees, see mees :roll:
Esime bassein oleks kiirendusrada, siis väike hüpekas, maandud teises basseinis, mis täidetud kõrvalt lägahoidlast toodud täitematerjaliga. Teise basseini sügavus võiks olla nii 1,3 m.
einar1
Mudder

Postitus Postitas einar1 »

Tänud minugipoolt. Oli tore nädalavahetus.sai küngaste otsas ronitud,mudas mütatud.Kahju et aftekale küüni polnud aega tulla.
Romek
Rock Crawler

Postitus Postitas Romek »

ivan kirjutas:
Romek kirjutas:Triali rajal nendes settebasseinides saaks teha midagi muddrag,i sarnast, sõitma peaks siis risti läbi kahe bassu, kes ees, see mees :roll:
Esime bassein oleks kiirendusrada, siis väike hüpekas, maandud teises basseinis, mis täidetud kõrvalt lägahoidlast toodud täitematerjaliga. Teise basseini sügavus võiks olla nii 1,3 m.
Ole soovidega ettevaatlik, kui teised tõmbavad ukse kinni ja kerivad aknad üles, siis mida teed Sina? :lol:
LC80 4,2TD
Tel.5102431
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”