Vaja patrol 85.a lehtvedrude pukse
Moderaatorid: jr, Moderators
-
Kondimurdja
- Rock Crawler
Vaja patrol 85.a lehtvedrude pukse
Kas keegi oskab öelda, mille vedrulehtede puksid sobiks asentada patroli omadega. Noh mõne teise masina omad, et saaks odavamalt hakkama. Patroli omad on natz kallid ja ma siis mõtlesingi, et ehk keegi on midagi sellist teinud. 
Re: Vaja patrol 85.a lehtvedrude pukse
on ette tulnud et on tarvis vahetada , karju mulle privasse siis saan sulle ära tellidaKondimurdja kirjutas:Kas keegi oskab öelda, mille vedrulehtede puksid sobiks asentada patroli omadega. Noh mõne teise masina omad, et saaks odavamalt hakkama. Patroli omad on natz kallid ja ma siis mõtlesingi, et ehk keegi on midagi sellist teinud.
- Mihkel78
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
http://www.autoosad.ee/ vaata seal olid patroli omad mingi paarkümmend krooni
Re: Vaja patrol 85.a lehtvedrude pukse
Volga omad lähevad 1:1. Gaz21.Kondimurdja kirjutas:Kas keegi oskab öelda, mille vedrulehtede puksid sobiks asentada patroli omadega. Noh mõne teise masina omad, et saaks odavamalt hakkama. Patroli omad on natz kallid ja ma siis mõtlesingi, et ehk keegi on midagi sellist teinud.
+372 5028488
Minu vanale 160 Patrolile läksid igale poole Volga omad. Aga tean, et on olemas kahte eri tüüpi vedrusilmasid, seega su jutt on õige!Mihkel78 kirjutas:volga omad lähevad vist tagumistesse silmadesse? Ma nagu mäletan, et esimestesse panin mingid teised, uaz omad järsku. Volga omad olid väikesed. Minu jutt käib esivedru esimestest.
+372 5028488
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Esivedrudest = http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=8146 (160 Patrolil on kõigil esivedrudel silma suurus sama) aga krt vot ei mäleta kas sobis Volga või Uaz
Aga jh tagavedrude silmadesse sobivad volga omad - raami sisse on nad lühikesed
Aga jh tagavedrude silmadesse sobivad volga omad - raami sisse on nad lühikesed
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- sambla-aadu
- Rock Crawler
- sambla-aadu
- Rock Crawler
-
Kondimurdja
- Rock Crawler