väike-niva kirjutas:tänud,jääb siis come up
hetkel siis ninapeal come up 6000s ja ei jõua absoluutselt tõmmata,sellest siis ka uue vintsi ostu plaan.
ostis hoopis come up 15000-deseff kirjutas:9000 seeria on abiks ..
kurjad keeled rääkisid
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Minumeelest ma ei küsinud kas uus on küljes vaid kas tegemist on sama masinaga mis eelmise vintsi testtrackil läbi kärsatas.R.Laansalu kirjutas:See mürakas on juba seal küljes.Movistar kirjutas:Puhtsportlikust huvist küsin,et kas see vints läheb külge samale mitsule mis testtrackil oma 6000 p***e keeras?
minumeelest sa mainisid et sul on sportlik huvi .. see tähendab siis et turbas oled sportlikulkt rajal võistlemas?Movistar kirjutas:Minumeelest ma ei küsinud kas uus on küljes vaid kas tegemist on sama masinaga mis eelmise vintsi testtrackil läbi kärsatas.R.Laansalu kirjutas:See mürakas on juba seal küljes.Movistar kirjutas:Puhtsportlikust huvist küsin,et kas see vints läheb külge samale mitsule mis testtrackil oma 6000 p***e keeras?
Kuidas sa nii vara täna ärkasid?seff kirjutas:minumeelest sa mainisid et sul on sportlik huvi .. see tähendab siis et turbas oled sportlikulkt rajal võistlemas?Movistar kirjutas:Minumeelest ma ei küsinud kas uus on küljes vaid kas tegemist on sama masinaga mis eelmise vintsi testtrackil läbi kärsatas.R.Laansalu kirjutas: See mürakas on juba seal küljes.
Ega sul nüüd hoopis voolupuudust ei teki?väike-niva kirjutas:Vähemalt jõupuudust enam olla ei tohiks