Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Olle kirjutas:Oi kuidas tahaks ka tulla, aga kuramuse porodest paadimüüjad ei sa ilma minuta messil hakkama, nii et pean oma nädalavahetuse metsaloomade seltsis veetma
Aga kui lahe üritus välja tuleb, siis äkki prooviks nii paari nädala pärast jälle Teeks niiöelda lohutussõidu mulle ja Yanekule Ja kui Võrrimees viitsiks kohtunikuks tulla, siis teeks talle supi ka pärast välja
Mul ka loodetavasti selleks ajaks silmad selged, tuleks ka lohutussõidule... Ja ma võiks supi kõrvale korraliku võileiva Erko jaoks autosse pista
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Olle kirjutas:Oi kuidas tahaks ka tulla, aga kuramuse porodest paadimüüjad ei sa ilma minuta messil hakkama, nii et pean oma nädalavahetuse metsaloomade seltsis veetma
Aga kui lahe üritus välja tuleb, siis äkki prooviks nii paari nädala pärast jälle Teeks niiöelda lohutussõidu mulle ja Yanekule Ja kui Võrrimees viitsiks kohtunikuks tulla, siis teeks talle supi ka pärast välja
Mul ka loodetavasti selleks ajaks silmad selged, tuleks ka lohutussõidule... Ja ma võiks supi kõrvale korraliku võileiva Erko jaoks autosse pista
Vägisi hakatakse juba paika panema neljanda safari duubel kahte
Vägisi hakatakse juba paika panema neljanda safari duubel kahte
Kui lohutussõit toimub siis ehk saab ka lõpuks "lumme-kusta",aga ette plaanimise aeg võiks olla vähe pikem,saaks korralikult plaane teha.
Teeks jah lohutussõidu . Mul see nädalavahetus sünna (Krt pidi see just nüüd tulema )ja tulek on võimatu , kuigi tahaks hirmsasti sõita.
Igal-juhul oleks duubelsõidul kindel osaleja ja võtaks ehk ühe suuremat sorti Chero kah kaasa.
uputaja kirjutas:Teeks jah lohutussõidu . Mul see nädalavahetus sünna (Krt pidi see just nüüd tulema )ja tulek on võimatu , kuigi tahaks hirmsasti sõita.
Igal-juhul oleks duubelsõidul kindel osaleja ja võtaks ehk ühe suuremat sorti Chero kah kaasa.
Andres
Selle lohutussõidu koha pealt ei oska ma veel midagi lubada.
Ei ole kindel kas leian aega ja ressursse.
Aasta algusega kaasnenud majanduslangus on pannud mu tööandja käituma natuke teisiti kui tavaliselt
Eks näis, ilmselt pean pühendama ennast täielikult HeinaKüüni.
Eks näis, ilmselt pean pühendama ennast täielikult HeinaKüüni.[/quote]
Äriidee: Korraldad safareid, raja märgid ise maha( sellise, kus autod saavad ikka korralikult vatti)a,la ükskõik milline cherosafari.
Pärast safarit klientidest puudust ei tohiks tulla .
Romek kirjutas:Eks näis, ilmselt pean pühendama ennast täielikult HeinaKüüni.
Äriidee: Korraldad safareid, raja märgid ise maha( sellise, kus autod saavad ikka korralikult vatti)a,la ükskõik milline cherosafari.
Pärast safarit klientidest puudust ei tohiks tulla .[/quote]
Toitlustusega on nii, et see kes soovib veab endale kaasa isiklikul valikul Grill materjale ja lepib kokku ka kamba peale Grilli millel saab oma sööki meisterdada.
Mina isiklikult võtan kaasa ühe Erispetsiaal offroadgrilli.
Oi plätt, mul sihuke lukk ja sihuke kumm, et ma kohe ei tea. Väga kaugele peate mulle järele tulema. Kui Hannes just vägvamat alla ei jõua panna.
Laupäeval näeme, Raisk!
urmas kirjutas:Oi plätt, mul sihuke lukk ja sihuke kumm, et ma kohe ei tea. Väga kaugele peate mulle järele tulema. Kui Hannes just vägvamat alla ei jõua panna.
Laupäeval näeme, Raisk!
Nüüd on su valge elukas pooleldi Grand kah veel ju.
Nii võib küll poolassi muredest lahti saada