Oma auto pildid internetis - numbri varjamine?

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

ricardodesol11, selgita palun, kuidas Sa, omades koopiat kindlustuspoliisist, teades aadressi ja tel. numbrit, inimese identiteedi kätte oled saanud.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
Xim
Fitting 38"

Postitus Postitas Xim »

No minu arust näiteks enne sellise video netti panemist tasuks numbrid kinni katta, kui just ei ihaldata kuulsust reporteris.

http://www.youtube.com/watch?v=WYLQ7_YI0yM

Ma olen kindel, et on inimesi kes sellest võsa maha sõitmisest seal piisavalt pöördesse läheksid ja siis pannakse kõigile kes maasturiga sõidavad.
Päkapikk
Fitting 38"

Postitus Postitas Päkapikk »

Xim kirjutas:No minu arust näiteks enne sellise video netti panemist tasuks numbrid kinni katta, kui just ei ihaldata kuulsust reporteris.

http://www.youtube.com/watch?v=WYLQ7_YI0yM

Ma olen kindel, et on inimesi kes sellest võsa maha sõitmisest seal piisavalt pöördesse läheksid ja siis pannakse kõigile kes maasturiga sõidavad.
Ma olen päris kindel, et selle auto numbri kinnikatmine ei muuda seda vähem ära tuntavaks. Aga sealtsamast teine niva :)
http://www.youtube.com/watch?v=oEGKkUGECxU&NR=1
Kirjaoskamatu pähkel
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

414 AVM kirjutas:ricardodesol11, selgita palun, kuidas Sa, omades koopiat kindlustuspoliisist, teades aadressi ja tel. numbrit, inimese identiteedi kätte oled saanud.
Nu näiteks täpselt korralduslikku poolt ei mäleta, aga põhjusmõtteliselt saab tellida tanklakettide krediitkaardid - postiaadress võib erineda elukohast. Ja et passi eriti ei kontrollita, siis võib isegi igasugu asju rentida ja need tagasi viimata jätta. Siis saab sinu nimele ajutiselt või korraks autosid kirjutada, et need edasi müüga - varastatud autode legaalseks muutmine. Variante veel - kasvõi sinu isikuandmete mahamüümne kurikaeltele, kes kasutavad veel sajakümneks asjaks neid.
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler

Postitus Postitas reimo »

No kurat - ei ole ju raske saada kätte inimese isikukoodi, telefoninumbrit ja aadressi inimese puhul kes natukenegi aktiivsemalt millegagi tegeleb. On meil olemas täiesti tasuta neti teel kasutatavad registrid (äriregister, MTR) ja kinnistureguster, kuhu tuleb küll kohale minna. Omades minimaalset eelteadmist inimese tegutsemisala kohta, võib nii mõnegi inimese kohta juba neist piisava info kätte saada. Auto numbri varjamine selles kontekstis küll enam midagi ei päästa.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

reimo kirjutas:(äriregister, MTR) ja kinnistureguster, kuhu tuleb küll kohale minna.
Ei pea neist ühessegi kohale minema.
Neil on elektroonilised kataloogid, mille kasutamise eest saad kohe panganetis tasuda (paarkümmend krooni) ja saad kohe ka väljavõtte.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
bugybear
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas bugybear »

sattusin juhuslikult vana teema otsa.

numbreid kaetakse kinni ka siis, kui auto on varasemalt avariiline või on näiteks müügikeeld. neid andmeid saab internetist kerge vaevaga kontrolliga. Kui ostja juba kohale sõidab, siis võib ta selle asja lihtsalt unustada või aetakse kohapeal mullijuttu,et auto on imeliselt korda tehtud ja muretsemiseks pole põhjust.

ja ajutiselt mahakandmise kohta on ka nii,et on võimalik ka lõplikult arvelt maha võtta, kuid enam kunagi autot avele võtta pole võimalik.
Tean ühte bmw-d, mis on arvelt maas, sest olevat maani maha põlenud ja 4x õhku lennanud. tegelikult seisab tervelt Tallinnas ühes hoovis.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”