Võiks asja ikkagi tõsisemalt ettevõtta . Kuna endal kah nüüd "viigipüksimaastur" siis peegliteni mutta enam ei roni. Vintsitrossi vedamisest tuleb vahel kopp ette ja tahaks ise kah

Mis te mehed arvate

Andres@igatiabivalmis-sebima/jebima
Moderaator: Moderators
Minu arvates Sa eksid.007 kirjutas: Kõlab nagu plaan. Kohati mulle tundub, et aetakse segamini (ilmselt lihtsalt entusiasmist) pidevalt mõisted 4x4 auto,-maastur,-off-road masin (loe "traktor"). Foorum on mõeldud, lähtudes nimest, 4x4 autodele. Minu talupoja mõistuse järgi on kõik 4x4 autod maastiku suutlikud, alates pandast ja lõpetades "Hõbekolliga" (näiteks). Inimesed, kes siin kohati tõmbavad peale vett autodele (ja nende omanikele) millel pole raami (oo my gaad) ja kes julgevad nimetada oma autot maasturiks peaks natuke järele mõtlema enne , kui nad seda teevad. Ilma "raamita meestest/naistest" kasvabki välja eesti off-roadi järgmine põlvkond. Peale selle nagu öeldud on küsimus puhtalt erinevas maastiku suutlikkuses. Ükski raamiga salongi masin ei suuda ju vastu panna custom offroad massinale.
Sponsorid armastavad, võistlejad kehitavad õlgu!007 kirjutas:
Asja juurde siis. Hakati arutama teemat, et võiks olla klass/oma ette võistlus "viigipükste meestele". Jõuti selleni, et kuidas nad peaksid metsas mudast ennast välja kaevama ja ikka käe õliseks tegema ja vee salongi laskma. Krt saage aru, et tegu ongi viigipüksi ideega. Viimane selline ja minu arust kõik sellised (Saku Läte lauluplatsil ja ka Männikul) on kordi rohkem rahvast kokku toonud kui ükskõik milline muu offi võistlus. Seda väga lihtsal põhjusel, neil üritustel on hea vaadatavus külastajale. Ja nagu ka öeldud, sponsorid armastavad seda.
007 kirjutas: Ehk siis minu ettepanek, unustage ära orienteerumised ja metsa sõidud (kui vaadatavus kannatab) sellele "viigipüksi klassile nö". Selline mikimaa staadioni stiil , kus kõik vaatajad näevad kogu rada, või enamust vähemalt, toimib ja müüb. Ka osavõtjaid tuleb oma igapäeva autodega. Tavaline kiiruskatse meetod, kus erinevaid maastiku elemente sees on huvitav jälgida ja sõita. Järjestuse paneb paika lihtne aeg. Radasi (raskusastmeid) võib olla mitu (pikemad lühemad/raskemad lõigud näit.) fantaasia küsimus puhtalt. Ehk siis tegu peaks olema sellise sõiduga ja rajaga, kuhu ei karda tulla ka "pühapäeva maasturi" omanik.
Just see mida sa kirjutasid on tänane Turist klassi formaathmm kirjutas:to: Olle
Mis sellise võistluse point on? Rada on nii lihtne, et vintsi pole vaja ja on läbitav linnamaasuriga nii et see saabub rajalt kahjustusi omamatta st siledamat sotri metsatee või kruus. Punktid on tee peal sest kõrvale keeramine lõhub masinat. Kiiresti sõita ka ei tohi?! Kus siin võistlusmoment on? Äkki kuulutame võitjaks selle kes vähem kütust kulutas?