42TD
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Teemast mööda, aga ka mina nägin esimest korda lingile vajutades Honda Partol, peale lehevärskendust on igast asendist Nissan Patrol.zum kirjutas:Mark: Honda
Mudel: Patrol
![]()
Mis suhtes sellised "pädevad" tüübid kellegile abiks on?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- Loom
- Got ARB and Nitrous?
Konkreetsed seltsimehed toonud kodumaile mitu mootorit Toyota Celicale ning nende kohta positiivset vastukaja olnud piisavalt. Honda Patrol on ehk näpuviga 
JapKor - Jaapani ja Korea autovaruosad www.japkor.ee maario.silm@japkor.ee
Mootori peal ju ka Nissan kirjas, iga kirjaoskaja saab sellest aru,
tegelikult jäi mulle see kuulutus juhuslikult ette,
seega lihtsalt vahendasin kontakti, -juhul kui kellelgei peaks vaja minema. alternatiivne koht kust saab jälle abi, Y60 peale oleks asjalik valik, eriti kui vana 2.8td laiali peaks minema
Peace.
Gert
tegelikult jäi mulle see kuulutus juhuslikult ette,
seega lihtsalt vahendasin kontakti, -juhul kui kellelgei peaks vaja minema. alternatiivne koht kust saab jälle abi, Y60 peale oleks asjalik valik, eriti kui vana 2.8td laiali peaks minema
Peace.
Gert
NISSAN Patrol GR 3.0TD
MITSUBISHI Pajero Wagon 3.2 DID
Niggelest kirjutas:thats nice
is it for sale? anyone got more info if it is for sale, mileage, history, warranty
ect. if not i'm on the phone tomorrow![]()
cheers
Niggel
Hi,
yes, this is for sale.
theese guys are bringing used motors from japan,
To get more detailed info better contact to shop,
wbrgdrs
Gert
NISSAN Patrol GR 3.0TD
Jah,ehk Celicale toovad "soodsalt" kuid 4.2 TD LC 80 mootori eest küsiti "tagasihoidlikud" 93000(loe: üheksakümmend kolm) tuhat krooni,mis on 95 aasta mootori eest paljuvõitu,Loom kirjutas:Konkreetsed seltsimehed toonud kodumaile mitu mootorit Toyota Celicale ning nende kohta positiivset vastukaja olnud piisavalt. Honda Patrol on ehk näpuviga