2.02 softroadima Harjumaal
Moderaator: Moderators
2.02 softroadima Harjumaal
Tre,
On soov laupäeval minna mööda metsateed sõitma Harjumaal. Näiteks võiks külastada endine sõjaväebaas Padises (kui selline asi veel eksisteerib) ja selle ümbrused. Otsime rajad mis on keskmisest kergem ja enamuses ilma vintsita läbitavad.
Mul on vintsiga ja MT rehvidega Pajero.
On soov laupäeval minna mööda metsateed sõitma Harjumaal. Näiteks võiks külastada endine sõjaväebaas Padises (kui selline asi veel eksisteerib) ja selle ümbrused. Otsime rajad mis on keskmisest kergem ja enamuses ilma vintsita läbitavad.
Mul on vintsiga ja MT rehvidega Pajero.
- totu
- I live off from the mud
Suht kena kohake on N:59,475 E:25,200 ümbruskond. Seal on värskelt uuendatud maaparanduskraave ja mudast teetammid kraavi kõrval. Aasta esimesel päeval oli seis päris põnev, ilmselt oleks kolmandal autol juba meeldivaid läbivusprobleeme tekkinud (ise sõitsim "sinna-tagasi"). Kel on head kaardid, uurige kelle maa ja ja kas kraavikaldad (põhja-lõuna suund) on teedena kaardil. Kui asi legaalne võiks laupäeval kaema minna.
Tehtud, mõeldud.
- ehitusmasin
- Fitting 38"
- Kontakt:
Kui autol saarekollist haavad lakutus, siis võib isegi mõelda..
www.dss.ee Muusika, xenonid ja muud lisaseadmed sinu autole
Kui autol saarekollist haavad lakutus, siis võib isegi mõelda..
www.dss.ee Muusika, xenonid ja muud lisaseadmed sinu autole
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
See on see Kalevi-Liiva ja Jägala-Joa vaheline metsamassiiv, millele Landy hiljuti viitas, kui probleemsele kohale kraavikallastel liikumise osas... Kahjuks minu meilile täpsemalt probleemse piirkonna kohta antud metsamassivis ta ei vastanud, aga küsi igaks juhuks tema käest üle, et ei tekiks probleeme. Ise olen kahjuks silmapõletikuga tubasel režiimil, nii, et ei saa ühineda ei teiega oma kodumetsas (käin seal praktiliselt iga nädal koera ja lastega) ega ka Erkole appi minna järgmise safari rada märkima 

Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Proovin õhtul piirkonna kohta kaardi postitada.totu kirjutas:Landy, ootame kommentaare, hoiatusi. Maaomaniku jahirelv ja tähtsa institutsiooni trahvikviitung ei kuulu meeldivate maastikutakistuste loetellu.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi